Cum va arăta Colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia/Cadou inedit de ziua instituției

08 Nov 2019 14:11
Cum va arăta Colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia/Cadou inedit de ziua instituției
Piscină cu saune, sală de conferință, spațiu pentru servirea mesei, bibliotecă, spațiu expozițional! Așa va arăta Colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia. Cum? Printr-un program cu finanțare europeană, în valoare de 4.935.116 euro. Iar astăzi, de ziua colegiului, ZINO - Educație de la A la Z a fost acceptat la finanțare. Este proiectul care schimbă radical conceptul de învățare formală în Sinaia.
Colegiul „Mihail Cantacuzino” împlinește astăzi 19 ani în spațiul care din 1982 este cunoscut drept „Liceul Sinaia”.
“Tinerii orașului vor avea școala pe care pe care o merită. Un loc în care ei sunt în centrul educației, un loc de interacțiune între părinți și profesori și mai ales un spațiu creativ menit să îi formeze pentru viața de adult”, a transmis Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.
Vor fi un atrium, o piscină cu saune, sală de conferință, spațiu pentru servirea mesei, bibliotecă, spațiu expozițional, zonă pietonală, parcări și cursuri de educație profesională si nonformală.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Il cunosteam . Il cheama Gigi si sta in cartierul Zamora. Mergeam des cu familia in Busteni. Avea probleme. Divort , sanatate si cred ca " s a rezolvat". Dumnezeu sa il ierte.
Jeguri proaste . Pentru o durere simpla un om , o familie va fi tarata prin tribunale .Va fi penalizat acel om ca a parasit locul accidentului si va primi pedeapsa cu suspendare daca nu are antecedente . Romanii nu stiu asta de imbecili ce sunt si traiesc pe alta planeta , comunista si jegoasa cu placerea de a-si face rau unul altuia . Acel om va fi patat toata viata , poate pierde si locul de munca pentru o asistenta proasta . . Nu mai aveti creiere deloc cacu sunt in telefoane si gadgeturi
Doresc programare pentru schimbare CI azi, 21.01.2020
se vede clar ca soferul nici nu a simtit ca prostul ala cu caruta a intrat ca tampitul in camion,vinovat e caruta suta la suta
Cei de la HidroPh au asteptat sa se colmateze captarea ca sa intervina? Orice captare se verifica si se curata zilnic, nu astepti ca sa lasi locuinte, case de vacanta, pensiuni, hoteluri fara apa(este a patra zi) si implicit fara turisti. Nepasarea, nesimtirea e la cote alarmante la Hidro. Cine acopera pagubele produse celor de mai sus? Sa nu mai vorbim de disconfortul creat tuturor. Macar sa fi avut bunul simt sa-si ceara scuze si fi dus apa cu cisterna locuitorilor afectati.
Curs valutar
EUR Euro 4.7798 0.0008
USD Dolarul SUA 4.3348 0.0247
GBP Lira sterlina 5.6747 0.0161
CHF Francul elvetian 4.4707 0.0220
XAU Gramul de aur 220.9342 5.5491