Cum va arăta Colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia/Cadou inedit de ziua instituției

08 Nov 2019 14:11
Cum va arăta Colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia/Cadou inedit de ziua instituției
Piscină cu saune, sală de conferință, spațiu pentru servirea mesei, bibliotecă, spațiu expozițional! Așa va arăta Colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia. Cum? Printr-un program cu finanțare europeană, în valoare de 4.935.116 euro. Iar astăzi, de ziua colegiului, ZINO - Educație de la A la Z a fost acceptat la finanțare. Este proiectul care schimbă radical conceptul de învățare formală în Sinaia.
Colegiul „Mihail Cantacuzino” împlinește astăzi 19 ani în spațiul care din 1982 este cunoscut drept „Liceul Sinaia”.
“Tinerii orașului vor avea școala pe care pe care o merită. Un loc în care ei sunt în centrul educației, un loc de interacțiune între părinți și profesori și mai ales un spațiu creativ menit să îi formeze pentru viața de adult”, a transmis Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.
Vor fi un atrium, o piscină cu saune, sală de conferință, spațiu pentru servirea mesei, bibliotecă, spațiu expozițional, zonă pietonală, parcări și cursuri de educație profesională si nonformală.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8408 0.0002
USD Dolarul SUA 4.2716 -0.0226
GBP Lira sterlina 5.4099 0.0329
CHF Francul elvetian 4.5537 -0.0054
XAU Gramul de aur 249.0787 0.2149