Cum va arăta Colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia/Cadou inedit de ziua instituției

08 Nov 2019 14:11
Cum va arăta Colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia/Cadou inedit de ziua instituției
Piscină cu saune, sală de conferință, spațiu pentru servirea mesei, bibliotecă, spațiu expozițional! Așa va arăta Colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia. Cum? Printr-un program cu finanțare europeană, în valoare de 4.935.116 euro. Iar astăzi, de ziua colegiului, ZINO - Educație de la A la Z a fost acceptat la finanțare. Este proiectul care schimbă radical conceptul de învățare formală în Sinaia.
Colegiul „Mihail Cantacuzino” împlinește astăzi 19 ani în spațiul care din 1982 este cunoscut drept „Liceul Sinaia”.
“Tinerii orașului vor avea școala pe care pe care o merită. Un loc în care ei sunt în centrul educației, un loc de interacțiune între părinți și profesori și mai ales un spațiu creativ menit să îi formeze pentru viața de adult”, a transmis Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.
Vor fi un atrium, o piscină cu saune, sală de conferință, spațiu pentru servirea mesei, bibliotecă, spațiu expozițional, zonă pietonală, parcări și cursuri de educație profesională si nonformală.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna seara! Este suficienta doar completarea formularului de la scoala sau se mai face inca o inscriere?Deja am completat unul!Seara minunata!
Mulțumim mult pentru susținere!
O initiativa f buna si utila. Am accesat si pagina de facebook Semn de Exclamare. Foarte binevenita!
In cele din urma concertul a avut doi dirijori.Unul cu numele pe afis, altul in fapt.Unul s-a imbolnavit subit( pentru a cata oara?) sub greutatea partiturilor, altul a salvat spectacolul. Unul ramane cu o colectie de afise, altul in inima instrumentistilor si a publicului.
Unde si si cum putem sa ne inscriem in acest proiect?
Curs valutar
EUR Euro 4.7667 -0.0002
USD Dolarul SUA 4.3224 -0.0119
GBP Lira sterlina 5.5647 -0.0093
CHF Francul elvetian 4.3685 -0.0147
XAU Gramul de aur 203.6272 -0.9779