De ce un bărbat s-a ascuns în tufiș la vederea polițiștilor din Ploiești

11 Aug 2020 11:22
De ce un bărbat s-a ascuns în tufiș la vederea polițiștilor din Ploiești
Un bărbat este acum cercetat penal după ce polițiștii au găsit asupra lui un briceag. Inițial, acesta, le vederea oamenilor legioi, s-a ascuns în tufișuri. Apoi, a declarat anchetatorilor că folosea briceagul să taie alimente.
comunicatul IJP Prahova:
*Duminică, în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 2 Ploiești au constatat, în flagrant delict, o infracțiune, respectiv portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. În fapt, într-un parc situat în zona de nord o municipiului, o patrulă de siguranță publică a observat un tânăr care, la vederea polițiștilor, s-a ascuns în tufișuri, în scopul de a evita contactul cu aceștia. Bărbatul a fost interceptat și legitimat cu promptitudine, iar cu ocazia controlului corporal, a fost găsit asupra sa un cuțit tip briceag. Fiind întrebat despre obiectul în cauză, acesta a declarat că îl poartă asupra sa pentru a tăia alimente. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit la nivelul secției de poliție*.
foto ilustrativ https://bittv.info


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000