Deputatul Catalina Bozianu: Deputații și senatorii PSD-ALDE din comisiile reunite pentru administrație publică au respins, în bloc, amendamentele noastre la proiectul de buget de stat pe zona de administrație locală

12 Feb 2019 12:49
Deputatul Catalina Bozianu: Deputații și senatorii PSD-ALDE din comisiile reunite pentru administrație publică au respins, în bloc, amendamentele noastre la proiectul de buget de stat pe zona de administrație locală
"Ieri după-amiază, am asistat la încă un episod care dovedește atât lipsa de interes a guvernării Dragnea-Dăncilă pentru dezvoltarea României, cât și disprețul PSD față de dezbaterea parlamentară. Deputații și senatorii PSD-ALDE din comisiile reunite pentru administrație publică au respins, în bloc, amendamentele noastre la proiectul de buget de stat pe zona de administrație locală", a scris deputatul PMP Bozianu pe Facebook.
Potrivit acesteia, Partidul Mișcarea Populară a depus 1021 de amendamente care vizau atât finanțarea unor obiective de investiții ale comunităților locale (dezvoltarea infrastructurii, baza materială a educației), cât și alocarea de fonduri pentru obiectivele naționale prevăzute chiar în programul de guvernare al PSD! De pildă, investiții în extinderea rețelei de canalizare la sate, sau construcția de creșe și grădinițe în același mediu rural.
"După ce a întârziat aproape trei luni întocmirea proiectului de buget, guvernul Dragnea-Dăncilă împiedică acum Parlamentul să-l dezbată la modul serios și aplicat. Avem mult prea puțin timp pentru studierea și discutarea proiectului și pentru dezbaterea amendamentelor. Modul în care procedează majoritatea parlamentară reprezintă nu doar o sfidare a instituției Parlamentului, ci și o sfidare a românilor care plătesc taxe și impozite în această țară. În anul electoral, guvernul Dragnea-Dăncilă a făcut un buget catastrofal, orientat către pomeni electorale, și nu către investiții, pe care vrea să-l impună fără dezbatere. Respingerea amendamentelor PMP la bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice arată disprețul PSD față de nevoile reale ale comunităților locale din România și față de românii pe care i-au mințit cu propriul program de guvernare", a mai scris Catalina Bozianu.
foto Catalina Bozianu/Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677