Deputatul PMP, Cătălina Bozianu: "Marșul românilor pentru autostrăzi, un act de condamnare a incompetenței și a nepăsării guvernanților"

25 May 2018 20:00
Deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, acuză guvernarea PSD, într-o declarație politică, de incompetență și nepăsare pentru modul în care gestionează construcția de autostrăzi. "Gradul de civilizație al unei țări se măsoară și după gradul de dezvoltare al rețelei de autostrăzi. Autostrada înseamnă civilizație. Din păcate, până acum, guvernarea Liviu Dragnea a ne-a arătat că nu vrea și/sau nu poate să miște lucrurile nici măcar cu un milimetru în planul construcției de autostrăzi. Din păcate, în general vorbind, între guvernarea Liviu Dragnea și noțiuni precum "dezvoltare" și "civilizație" este o incompatibilitate evidentă. Guvernarea Liviu Dragnea se dovedește eficientă doar la a consuma banii altora. Ai cetățenilor, în speță", afirmă Cătălina Bozianu.
Potrivit deputatului PMP, absența autostrăzilor este "o rușine națională", iar faptul că cetățenii au ajuns să protesteze în marș pe drumurile publice împotriva acestei stări de fapt reprezintă "o rușine și mai mare". "Protestul motorizat al cetățenilor reprezintă un veritabil act de condamnare a incompetenței și a nepăsării guvernanților față de dezvoltarea rețelei de autostrăzi. Este un act de condamnare de care cred că trebuie să luăm aminte fiecare dintre noi, oamenii aleși de cetățeni să le reprezentăm interesele, indiferent de culoarea politică a fiecăruia. Și nu doar să luăm aminte de acest act, ci și să acționăm în virtutea lui, punând presiune pe Liviu Dragnea și pe marionetele sale din partid și din guvern. Poate că vor înțelege, în ceasul al 12-lea, că românii nu așteaptă de la stat doar salarii și pensii mai mari, ci, în primul rând, șansa de a trăi într-o țară civilizată și dezvoltată", spune Cătălina Bozianu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677