Directia Silvica Prahova vinde lemne de foc pentru populatie. Afla de aici care sunt preturile!

07 Dec 2020 10:00
Directia Silvica Prahova vinde lemne de foc pentru populatie. Afla de aici care sunt preturile!
Sezonul rece a inceput deja, iar cei care inca nu s-au aprovizionat cu lemne pentru a-si incalzi locuintele o pot face de la Directia Silvica Prahova. Institutia ofera an de an lemn de foc populatiei care nu a renuntat la acest tip de combustibil. Preturile sunt rezonabile in acord cu conditia de livrare la padure sau din depozit, fiind cuprinse intre 90 -305 lei /mc pentru speciile tari si 40 - 240 lei/mc pentru speciile moi si rasinoase. In curand, tot reprezentantii institutiei vor fi cei care vor si livra lemnele.

"Facem eforturi  pentru achizitia de masini si in scurt timp vom putea livra acest lemn de foc si la domiciliul cumparatorului", ne-a spus Bogdan Savulescu, inginer la Compartimentul Cultura si Refacere.

Directia Silvica Prahova pune la dispozitia doritorilor anul acesta 21200 mc lemn foc DT si 14840 mc lemn foc  DM si DR.

"Chiar daca in comparatie cu gazele naturale, incalzirea pe baza de lemn este una mai greoaie, mai incomoda si mai consumatoare de spatiu de depozitare, ea este mai prietenoasa cu mediul si independenta de vitregiile iernii!", a precizat Bogdan Savulescu, inginer la Compartimentul Cultura si Refacere.


Foto ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677