EXCLUSIV: Căminul Cultural din Potigrafu, la un pas să primească finanțare europeană pentru modernizare. Aici va fi înființat și un atelier de olărit (GALERIE FOTO PROIECT)

24 Aug 2017 15:50
Primăria comunei prahovene Gorgota este la un pas să obțină finanțare europeană și pentru modernizarea Căminului Cultural din satul Potigrafu. Proiectul a fost depus de ceva vreme, s-au făcut și vizite în teren, iar acum autoritatea locală așteaptă un răspuns de la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Fondurile necesare pentru acest proiect se ridică la 500.000 de euro. Clădirea căminului cultural ar nevoie de renovare totală.
Reprezentanții Primăriei Gorgotă intenționează să recompartimenteze căminul cultural pe centre. Aici își vor desfășura activitatea ansamblurile folclorice ale localității. La cămin se vor organiza, printre altele, ateliere de pictură, de olărit și o bibliotecă virtuală. Comuna Gorgota este recunoscută pentru meșterii populari care se ocupau înainte de olărit. Asta și datorită proprietăților pe care îl are lutul din zonă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923