EXCLUSIV: Interviu cu Patricia Bărbuță, eleva din Sinaia, admisă cu media cea mai mare la Colegiul Militar "Dimitrie Cantemir" din Breaza

04 Jul 2019 14:35
EXCLUSIV: Interviu cu Patricia Bărbuță, eleva din Sinaia, admisă cu media cea mai mare la Colegiul Militar "Dimitrie Cantemir" din Breaza
Patricia Bărbuță, absolventă a Școlii Gimnaziale "Principesa Maria" din Sinaia a reușit să intre prima la Colegiul Național Militar "Dimitrie Cantemir" de la Breaza" cu media 9,96. Patricia ne-a vorbit despre performanța ei într-un interviu acordat în exclusivitate.

Cum ai reusit sa obtii o medie atat de mare pentru admiterea la liceu? Ai facut sacrificii pentru acest lucru?
Am reușit acest lucru învățând constant, întrucât de 8 ani mă pregătesc pentru acest examen. Nu consider că am făcut sacrificii, m-am obișnuit să muncesc , deși uneori poate mi-a fost greu.

Care sunt motivele pentru care ai ales sa inveti intr-o scoala militara?
Am ales să invăț într-o școală militară întrucât sora mea mai mare, Alexandra, este un model pentru mine ,ea fiind absolventă a acestei prestigioase unități de învățământ.

Cum e sa fii eleva admisa cu cea mai mare medie?
Este o onoare pentru mine sa fiu eleva admisa cu cea mai mare medie, deoarece acesta a fost visul meu dintotdeauna si am muncit din greu pentru el.

Ce asteptari ai de la Colegiul Militar Dimitrie Cantemir Breaza?
Abia astept sa imi intalnesc noii colegi si sa legăm prietenii care sa tina o viață, să-mi cunosc profesorii, cadrele militare , este totul foarte nou pentru mine.

Te-ai gandit deja ce vei face dupa absolvirea liceului?
Visez sa urmez Academia Forțelor Aeriene, ca să devin Controlor de Trafic Aerian.

Echipa ptahova-news.ro o felicită pe Patricia Bărbuță și îi dorește succes in continuare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677