FOTO MRS Residence: Spitalul Județean de Urgență Ploiești are nevoie de suportul nostru/Dezvoltatorul a donat un container și duce dulciuri cadrelor medicale

25 Mar 2020 15:40
Dezvoltatorul imobiliar MRS Residence a transmis că *Spitalul Județean de Urgență Ploiești are nevoie de suportul nostru în a reuni necesarul de echipamente si consumabile pentru a putea face față pandemiei COVID-19*. Tocmai de aceea, după ce a donat Spitalului din Sinaia un container pentru trierea pacienților, acum MRS Residence a donat un altfel de container Spitalului Județean de Urgență Ploiești.
În plus, dezvolatatorul va achiziționa și echipamente de protecție pentru medici. Până atunci, prin intermediul Trattoriei MRS Residence personalul medical a primit dulciuri.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8365 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.2843 -0.0242
GBP Lira sterlina 5.3551 -0.0047
CHF Francul elvetian 4.5467 -0.0055
XAU Gramul de aur 244.6054 -1.1608