FOTO/VIDEO: Detinutele de la Penitenciarul de Femei din Targsor, la coada la vot

26 May 2019 13:34
Din cele 421 de femei incarcerate la Penitenciarul Targsor, 386 au drept de vot. Dintre acestea, 355 si-au exprimat intentia de vot. La penitenciar au fost aduse doua urne mobile de la doua sectii de votare din comuna Aricestii Rahtivani. Comisiile au intarziat. Desi anuntate initial la ora 9.00, urnele mobile cu buletinele de vot au ajuns la penitenciar dupa ora 11.30.
Reprezentantii penitenciarului le-au informat anterior pe detinute cu privire exercitarea dreptului de vot, le-au ajutat pe cele care nu aveau carti de identitate sa le obtina, au depus listele la sectiile de votare cu persoanele care doresc sa voteze si au amenajat un spatiu in care sa se desfasoare procesul electoral.
La Penitenciarul de Femei de la Targsorul Nou sunt incarcerate persoane pentru diferite infractiuni cu ar fi furt, talharie, omor, trafic de persoane, inselaciuni sau infractiuni economice.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
Curs valutar
EUR Euro 4.7224 0.0025
USD Dolarul SUA 4.1521 -0.0020
GBP Lira sterlina 5.2788 0.0087
CHF Francul elvetian 4.2433 -0.0098
XAU Gramul de aur 187.3748 -0.5404