FOTO/VIDEO: Klaus Iohannis, la Ploiești. Șeful statului s-a întâlnit cu primarii din județ și și-a lansat cartea "EU.RO - Un dialog deschis despre Europa", în prezența a sute de oameni

14 May 2019 21:12
Presedintele României, Klaus Iohannis, a fost în această seară prezent la Ploiești. Prima oprire a fost la sediul Primăriei Municipiului Ploiești unde s-a întâlnit cu primarii din județul Prahova. Apoi, la Casa de Cultura Sindicatelor și-a lansat volumul "EU.RO - Un dialog deschis despre Europa", în prezența a sute de oameni. La final, șeful statului a dat autografe tuturor celor care au achiziționat cartea. Puteți urmări întreg evenimentul pe pagina de facebook a publicației prahova-news.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Curs valutar
EUR Euro 4.7315 0.0000
USD Dolarul SUA 4.2103 0.0000
GBP Lira sterlina 5.2727 0.0000
CHF Francul elvetian 4.2800 0.0000
XAU Gramul de aur 194.9091 0.0000