(GALERIE FOTO) Comuna Lipanesti are doi ... frati. Zilele comunei, un succes

21 Nov 2017 10:13
A fost sarbatoare mare in Lipanesti unde au fost organizate, de catre Primarie, Ziua comunei. Peste 3000 de persoane au participat la acest eveniment. Pe langa concursuri sau concerte, in cadrul sarbatorii a fost semnat si protocolul de infratire cu doua localitati din Republica Moldova in prezenta Ambasadorului Moldovei in Romania si a conducerii judetului Prahova.
" A fost un moment emotionant. Am vrut sa semnam acest procotol in fata oamenilor, nu intr-un birou. A fost incredibil. Oamenii s-au bucurat. Ne-am infratit cu Mingir din raionul Hincesti si Sireți din Straseni", a declarat Robert Viorel Nica, primarul comunei Lipanesti.
Primăria și Consiliul Local Lipănești au organizat sâmbătă, 2 septembrie, ziua comunei. Cu această ocazie a avut loc un spectacol cu muzică pentru toate gusturile. Pe scenă au urcat, pe lângă ansamblurile din Lipănești și din localitățile învecinate, și artiști cunoscuți: Petrică Mâțu Stoian, Anna Lesko, Vali Vijelie, Lorena, Bianca Pătrășcioiu, Trupa Happy Dance
foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Intr-adevar, floraria MaJolie vine totdeauna cu noutati pentru noi clientii . Bun gust si muuuuullltttt rafinament! Imi place acest motto;,,Cand ati oferit fara vreun motiv o floare?,,
Adevarate cuvinte.Vasluiul a protestat trei zile la sediul ISJ.Am fost ignorați total.Delegația liderilor de sindicat a fost primită de catre Prefectura unde surprinzător de repede prefectul si subprefectul au inteles unde sunt nemulțumirile noastre in ce priveste Legea salarizării si ne-au promis sprijin total.Dureros si jignitor a fost modul in care conducerea ISJ a optat să ne trateze.Indiferenta totala.Zero dialog.Si ca eu sunt cu siguranta cam tot I aflati in functie de conducere.Rusine!!!!!!!!!!!!!
Gresit! #salariisescriecudoii
Poate că au frustrări, se răzbună pe cei care nu le-au dat note mai mari când au fost elevi. Aş propune ca la alegeri să facă cunoscută votanților Foaia matricolă clasele 1-12 și a anilor de studii post liceu.
Mi se pare foarte important ca an Baicoi a anceput sa se faca multe an folosul nostru. Eu de exemplu vreu ca canalizarea sa ajunga si pe stada mea (Agica nr. 4)cu totul ca decat trece pe strada Tudor Vladimirescu.
Curs valutar
EUR Euro 4.6469 0.0069
USD Dolarul SUA 3.9414 0.0092
GBP Lira sterlina 5.2259 0.0183
CHF Francul elvetian 3.9833 0.0171
XAU Gramul de aur 163.6579 1.3775