(GALERIE FOTO) Comuna Lipanesti are doi ... frati. Zilele comunei, un succes

20 Jun 2018 19:42
A fost sarbatoare mare in Lipanesti unde au fost organizate, de catre Primarie, Ziua comunei. Peste 3000 de persoane au participat la acest eveniment. Pe langa concursuri sau concerte, in cadrul sarbatorii a fost semnat si protocolul de infratire cu doua localitati din Republica Moldova in prezenta Ambasadorului Moldovei in Romania si a conducerii judetului Prahova.
" A fost un moment emotionant. Am vrut sa semnam acest procotol in fata oamenilor, nu intr-un birou. A fost incredibil. Oamenii s-au bucurat. Ne-am infratit cu Mingir din raionul Hincesti si Sireți din Straseni", a declarat Robert Viorel Nica, primarul comunei Lipanesti.
Primăria și Consiliul Local Lipănești au organizat sâmbătă, 2 septembrie, ziua comunei. Cu această ocazie a avut loc un spectacol cu muzică pentru toate gusturile. Pe scenă au urcat, pe lângă ansamblurile din Lipănești și din localitățile învecinate, și artiști cunoscuți: Petrică Mâțu Stoian, Anna Lesko, Vali Vijelie, Lorena, Bianca Pătrășcioiu, Trupa Happy Dance
foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari Maria, Succes in continuare...!
Buna seara,cand incep inscrierile?
In com.Soimari-Ph stau tevile de apa si gaze in pamint de 7 ani nefolosite.Ne-au pus sa facem camine ptr controarele de apa,au montat contoarele si apa tot nu avem.Drumurile nu sint marcate si semnalizate,iluminat public gasesti doar in fata portilor smekerilor din primarie.Haznalele sint deversate in paraul care trece prin comuna,santurile pline de iarba si gunoaie.Ptr ce platim taxe si impozite?Cei care beneficiaza de aj.sociale ce fac ?
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Curs valutar
EUR Euro 4.6587 0.0001
USD Dolarul SUA 3.9497 -0.0021
GBP Lira sterlina 5.2940 0.0103
CHF Francul elvetian 4.0139 0.0072
XAU Gramul de aur 164.8718 0.2994