Gradina Zoologica Bucov are un nou locatar - FOTO

20 Jun 2018 19:36
Gradina Zoologica Bucov are un nou locatar. Este vorba despre un pui de muflon nascut in captivitate acum o luna.
Muflonul european, numit și oaie sălbatică este strămoșul oii domestice, potrivit wikipedia.ro. Muflonul a trăit în România în trecut, dispărând într-o perioadă nedeterminată precis din Evul mediu. Muflonul are simțuri foarte bune, precum și o agerime și sprinteneală surprinzătoare pentru cei ce se lasă înșelați de înfățișarea sa aparent greoaie. Păscutul și adăpatul se desfășoară seara și noaptea. Hrana muflonului este vegetală, constând din ierburi de pădure, lăstari, frunze.

Zoo Bucov are in prezent 9 mufloni adulti si puiul recent fatat.

Sursa foto: Zoo Bucov

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari Maria, Succes in continuare...!
Buna seara,cand incep inscrierile?
In com.Soimari-Ph stau tevile de apa si gaze in pamint de 7 ani nefolosite.Ne-au pus sa facem camine ptr controarele de apa,au montat contoarele si apa tot nu avem.Drumurile nu sint marcate si semnalizate,iluminat public gasesti doar in fata portilor smekerilor din primarie.Haznalele sint deversate in paraul care trece prin comuna,santurile pline de iarba si gunoaie.Ptr ce platim taxe si impozite?Cei care beneficiaza de aj.sociale ce fac ?
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Curs valutar
EUR Euro 4.6587 0.0001
USD Dolarul SUA 3.9497 -0.0021
GBP Lira sterlina 5.2940 0.0103
CHF Francul elvetian 4.0139 0.0072
XAU Gramul de aur 164.8718 0.2994