Maratonul Vinului, concurs Mountain Bike cu scop caritabil, va avea loc la Urlati pe 12 mai

02 May 2018 09:28

Maratonul Vinului, primul concurs Mountain Bike cu scop caritabil din România, va avea loc anul acesta sambata 12 Mai în localitatea Urlați din județul Prahova. Ajuns la cea de-a opta editie, maratonul se desfasoara printre dealurile, podgoriile și cramele din zonă.
Încă din primul an, Maratonul Vinului a dorit să îmbine promovarea ciclismului ca stil de viață sănătos și ecologic cu acțiunea caritabilă, donând o parte din profitul obținut de pe urma evenimentului Fundatiei Bucuria Ajutorului din Urlati. Organizatia are un centru de zi in Urlati unde copiii sunt sprijiniti sa nu abandoneze scoala. Aici ei primesc o masa calda, sunt ajtati sa-si faca temele si se joaca. Totodata, preotul care se ocupa de centru, Radu Manuel, se ingrijeste ca cei mici sa aiba hainute si rechizite.
Startul se va da la ora 10.00 AM pentru copiii mici si la ora 11.00 AM pentru adulti si copiii mai mari.

Potrivit organizatorilor, cursa constă în mai multe tururi de aprox. 18 km. Pe lângă cele două trasee competitive de 36km (2 ture) și 54km (3 ture), ca și la editia de anul trecut participanții pot opta și pentru o a treia variantă: o singură tură de 18km, fără cronometraj și fără podium, recomandată cicliștilor mai puțin experimentați.

Si anul acesta copiii vor avea traseelor lor. Copiii mici vor participa pe un traseu de cca. 4 km, special amenajat în împrejurimile orasului Urlați și prin gradina conacului Bellu, în timp ce copiii mari vor putea lua startul pe tura de 18 km.

Ciclismul este un sport pentru toată familia, așa că si anul acesta va exista turul de 10 km, fără taxă de participare, accesibil tuturor: copiilor, părinților sau bunicilor.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677