Medicii din Turcia ii dau o sansa unui prahovean, tata a doua fetite, care se lupta cu cancerul de aproape un an. Victor trebuie sa faca urgent o operatie pentru care are nevoie de bani. Afla cum il poti ajuta!

17 Feb 2020 20:59
Prahoveanul Victor Ferar, in varsta de 44 de ani, a fost diagnosticat, anul trecut, in luna iunie, cu tumora maligna peritoneala-seminom. Starea barbatului s-a agravat si in doar doua luni era de nerecunoscut. Medicii din Romania i-au dat sanse mici, insa barbatul s-a luptat cu boala si cu ajutorul chimioterapiei a rezistat pana acum. Acesta a ajuns la un spital din Turcia, unde medicii ii dau o sansa la viata. Pentru asta trebuie sa faca urgent o interventie chirurgicala. Resursele financiare ale familiei nu sunt insa suficiente în raport cu costurile intervenției și al tratamentului necesar.
Victor este stalpul familiei, de el depind sotia si fetitele gemene ale lor in varsta de 11 ani. Inclusiv pentru tratamentul de pana acum apropiatii au deschis un cont pe numele sotiei lui pentru donatii.
Cei care vor sa il ajute pe Victor si acum pentru a face operatia in Turcia, pot dona bani in contul RO13BRDE300SV12246813000 deschis la banca BRD pe numele Ferar Natalie Daniela.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8332 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.3890 -0.0253
GBP Lira sterlina 5.3759 0.1027
CHF Francul elvetian 4.5616 0.0162
XAU Gramul de aur 228.9056 -0.3826