Medicii din Turcia ii dau o sansa unui prahovean, tata a doua fetite, care se lupta cu cancerul de aproape un an. Victor trebuie sa faca urgent o operatie pentru care are nevoie de bani. Afla cum il poti ajuta!

17 Feb 2020 20:59
Prahoveanul Victor Ferar, in varsta de 44 de ani, a fost diagnosticat, anul trecut, in luna iunie, cu tumora maligna peritoneala-seminom. Starea barbatului s-a agravat si in doar doua luni era de nerecunoscut. Medicii din Romania i-au dat sanse mici, insa barbatul s-a luptat cu boala si cu ajutorul chimioterapiei a rezistat pana acum. Acesta a ajuns la un spital din Turcia, unde medicii ii dau o sansa la viata. Pentru asta trebuie sa faca urgent o interventie chirurgicala. Resursele financiare ale familiei nu sunt insa suficiente în raport cu costurile intervenției și al tratamentului necesar.
Victor este stalpul familiei, de el depind sotia si fetitele gemene ale lor in varsta de 11 ani. Inclusiv pentru tratamentul de pana acum apropiatii au deschis un cont pe numele sotiei lui pentru donatii.
Cei care vor sa il ajute pe Victor si acum pentru a face operatia in Turcia, pot dona bani in contul RO13BRDE300SV12246813000 deschis la banca BRD pe numele Ferar Natalie Daniela.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677