"Olimpiada Micilor Bancheri", proiect initiat in Prahova, a obținut un important premiu de la Bursa de Valori Bucuresti

20 Feb 2018 16:23
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a acordat premiile pentru anul 2017 mai multor companii şi persoane care s-au remarcat pe piaţa de capital românească. Evenimentul a avut loc aseara la Ateneul Roman. Printre distinctiile acordate, s-a dat si premiul cea mai buna initiativa educațională pe piața de capital in 2017 obtinut de "Olimpiada Micilor Bancheri". Prouectul a concurat cu altele doua ale unor banci, insa a obtinut numarul cel mai mare de voturi.
Proiectului "Olimpiada Micilor Bancheri" a fost implementat de Asociatia pentru Promovarea Performantei in Educatie in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Prahova, fiind înscris in Calendarul Activităților Naționale al Ministerului Educatiei Nationale. Este de fapt un concurs ce se desfasoare de 5 ani, la nivel national, si la care se pot inscrie elevii care fac optionalul "Educatie Financiara".

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767