"Olimpiada Micilor Bancheri", proiect initiat in Prahova, a obținut un important premiu de la Bursa de Valori Bucuresti

20 Feb 2018 16:23
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a acordat premiile pentru anul 2017 mai multor companii şi persoane care s-au remarcat pe piaţa de capital românească. Evenimentul a avut loc aseara la Ateneul Roman. Printre distinctiile acordate, s-a dat si premiul cea mai buna initiativa educațională pe piața de capital in 2017 obtinut de "Olimpiada Micilor Bancheri". Prouectul a concurat cu altele doua ale unor banci, insa a obtinut numarul cel mai mare de voturi.
Proiectului "Olimpiada Micilor Bancheri" a fost implementat de Asociatia pentru Promovarea Performantei in Educatie in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Prahova, fiind înscris in Calendarul Activităților Naționale al Ministerului Educatiei Nationale. Este de fapt un concurs ce se desfasoare de 5 ani, la nivel national, si la care se pot inscrie elevii care fac optionalul "Educatie Financiara".

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434