(P) Tort in forma de cifre decorat cu flori naturale " oferta Cofetariei Andrei pentru Valentine's Day si Ziua Femeii - FOTO

12 Feb 2018 12:08
Se apropie Valentine's Day si Ziua Femeii, iar Cofetaria Andrei din Ploiesti a pregatit cu aceasta ocazie torturi inedite in forma de cifre si decorate cu flori naturale pe care sa le oferiti persoanelor iubite. Exista doua tipuri de astfel de torturi, unul cu blat crocant si mousse de ciocolata alba cu caramel si nuca si altul macarons cu blat de bezea si mousse de ciocolata alba. Torturile in forma de cifra sunt noul trend pe piata dulciurilor care prin Cofetaria Andrei a ajuns si la Ploiesti.
Cofetaria Andrei este o cofetărie cu locații deschise în Ploiesti și Buzău. Experiența de peste 15 ani își spune cuvântul în oferirea unor produse de calitate în Buzău, iar de câțiva ani și în Ploiești. Cofetaria din Ploiești se află pe strada Republicii nr. 151.

COMENTARII

64x64

Rudaru andrei

Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
64x64

Andreea

Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
64x64

Prahova-news.ro

Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la 0755.010.518- Cofetaria Andrei!
64x64

Carla

Buna ziua! As dori un tort cu cifra 20, pentru 14 MAI, marime medie, daca se poate. As dori sa imi spuneti cate kg are si cat costa kg. Multumesc!
64x64

Boboc

Buna ziua ... am observat ca faceti torturi superbe in forma de cifre ,,, este ziua sotiei pe 15 Mai si m-ar interesa si pe mine unul... Va rog sa imi dati citeva detalii ... asi dori cifra 32 ... nu foarte mare ... si sa imi spuneti cam cite kg ar ajunge unul ... si cit ar costa pe kg.... Eu sunt din Buc... daca nu exista vre-o varianta sa il trimiteti , o sa vin eu sa il ridic. Multumesc.

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677