Președintele PMP, Traian Băsescu, a participat la Festivalul Toamnei de la Filipeștii de Târg (GALERIE FOTO/VIDEO)

24 Sep 2017 18:02
Președintele PMP, Traian Băsescu, a participat la Festivalul Toamnei de la Filipeștii de Târg, eveniment organizat de Primăria Filipeștii de Târg și ajuns la ediția cu numărul 6. La sărbătoare sunt prezente sute de persoane. Traian Băsescu s-a fotografiat cu localnicii, a făcut inclusiv selfie-uri, a dat noroc cu oamenii și a asistat preț de 20 de minute la spectacolul copiilor care dansau pe scenă. Traian Băsescu s-a prins chiar și într-o horă cu ansamblul folcloric și a vizitat și standurile cu produse tradiționale.
Președintele PMP, Traian Băsescu, și-a petrecut aroximativ două ore din această după-amiază la Filipeștii de Târg alături de cei care petrec la Festivalul Toamnei, fiind însoțit și de reprezentanții filialei prahovene a Partidului Mișcarea Populară, organizație condusă de deputatul Cătălina Bozianu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671