Primăria Valenii de Munte continuă investițiile în infrastructura Spitalului Orășenesc din localitate

15 Jun 2019 09:01
Primăria Valenii de Munte continuă investițiile în infrastructura Spitalului Orășenesc Valenii de Munte. Recent, aici a fost finalizată modernizarea garajului nou pentru ambulanțele care deservesc Valea Teleajenului și a demarat extinderea secției de pediatrie a spitalului cu un nou corp.
"Cu toții trebuie să avem în vedere faptul că orice investiție în domeniul sănătății, pe plan local, utilizată corect, degrevează activitatea Spitalului Județean de Urgență Ploiești și ajută la creșterea eficienței în procesul de îngrijire medicală. Acesta este unul dintre motivele pentru care și eu, în calitate de Președinte al Consiliului Județean Prahova, aleg să direcționez fonduri, nu numai către Spitalul Județean de Urgență Ploiești, ci și către spitalele orășenești. Sper ca încrederea cetățenilor în spitalele locale să crească și am să mă asigur că investițiile în sănătate vor continua în județul nostru!", a scris pe pagina sa de facdbook Bogdan Toader, presedintele Consiliului Judetean Prahova, in urma unei vizite la Valenii de Munte.

Conform reprezentantilor Prefecturii Prahova, ieri la Valenii de Munte a mai fost adusa încă o ambulanță, pe lângă cele trei deja existente.


Sursa foto: facebook Prefectura Prahova/ Bogdan Toader

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677