Programări on-line pentru accesul la Compartimentul Arhivă la Curtea de Apel Ploiești

04 Jun 2020 17:06
Programări on-line pentru accesul la Compartimentul Arhivă la Curtea de Apel Ploiești
Începând cu data de 03 iunie 2020, la Curtea de Apel Ploiești se pot face programări on-line pentru accesul la Compartimentul Arhivă privind consultarea dosarelor, depunerea actelor sau alte solicitări.
Această aplicație poate fi accesată pe site-ul propriu al Curții de Apel Ploiești la adresa de web: www.caploiesti.ro, secțiunea ”Info Dosar - Programare acces arhivă”, cât și pe Portalul instanțelor de judecată – Curtea de Apel Ploiești, programări online arhivă prin accesarea link-ului : https://www.caploiesti.ro/program_arh/ - secțiunea “Acasă”.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8423 0.0005
USD Dolarul SUA 4.2788 -0.0105
GBP Lira sterlina 5.3932 -0.0160
CHF Francul elvetian 4.5427 -0.0128
XAU Gramul de aur 248.9131 -0.2015