Revedere după 20 de ani, la Școala de Pompieri

22 Jul 2017 17:14
Revedere după 20 de ani, la Școala de Pompieri
Momente încărcate de emoţie la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, unde absolvenţii din promoţia 1997 de maiştri militari auto s-au revăzut după 20 de ani de la terminarea şcolii.
La această întâlnire au fost prezenţi şi membrii familiei. După ce au vizitat şcoala au intrat în clasa unde în prezent învaţă maiştri militari şi a fost strigat catalogul, iar fiecare dintre absolvenţi au împărtăşit o amintire din vremea în care erau elevi.
Şeful de promoţie, mr. Vrăbioiu Bogdan, în prezent făcând parte din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova, a trăit emoţie, nostalgie dar totodată şi satisfacţia unor merite recunoscute, revăzându-se pe placa de onoare a şcolii şi ne-a mărturisit că „pe parcursul celor trei ani de studiu a fost şi frumos şi greu. Pe aceea vreme şcoala nu arăta aşa, atât baza materială cât şi cea logistică nu erau aşa bine puse la punct, au fost nişte ani care ne-au marcat frumos şi pozitiv sufleteşte.”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8731 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.1224 0.0079
GBP Lira sterlina 5.3888 0.0039
CHF Francul elvetian 4.5473 -0.0012
XAU Gramul de aur 252.3262 -0.2476