Sărbătoare, sâmbătă, la Lipănești! De ziua comunei, vor cânta, printre alții, Anna Lesko, Petrică Mâțu Stoian și Vali Vijelie

01 Sep 2017 11:26
Sărbătoare, sâmbătă, la Lipănești! De ziua comunei, vor cânta, printre alții, Anna Lesko, Petrică Mâțu Stoian și Vali Vijelie
Primăria și Consiliul Local Lipănești organizează sâmbătă, 2 septembrie, ziua comunei. Cu această ocazie în localitatea va avea loc un spectacol cu muzică pentru toate gusturile. Pe scenă vor urca, pe lângă ansamblurile din Lipănești și din localitățile învecinate, și artiști cunoscuți. Sunt invitați, printre alții, Petrică Mâțu Stoian, Anna Lesko, Vali Vijelie, Lorena, Bianca Pătrășcioiu, Trupa Happy Dance.
Pentru copii va fi amenajat un parc de distractii gonflabil la care cei mici vor avea acces gratuit.
Totul se va întâmpla la baza sportivă din Lipănești, sămbătă, 2 septembrie, începând cu ora 13:00.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218