SGU Ploiesti schimba parcometrele

27 Feb 2020 10:59
SGU Ploiesti schimba parcometrele
SGU Ploiești anunta ca a demarat, la începutul acestei săptămâni, procedura de înlocuire a parcometrelor vechi cu aparate noi.
"Precizăm faptul că, dispozitivele vechi erau depășite tehnologic, iar întreținerea acestora devenise costisitoare, din punctul de vedere al achiziționării pieselor, precum și al costurilor implicate în acest
demers. În același timp, solicităm tuturor cetățenilor, care utilizează aceste aparate, să urmeze instrucțiunile afișate pe structura metalică a acestora, în scopul de a menține funcționarea optimă a lor", au transmis reprezentantii SGU.
Aceste dispozitive nu dau rest.
Până în acest moment, au fost înlocuite aparatele din zonele:

- Curtea de Apel (a fost adăugat încă un parcometru)- 3 dispozitive;
- Palatul Culturii - un dispozitiv;
- Halele Centrale (Banca Țiriac)-un dispozitiv;
- Parc Toma Socolescu (laturile parcului) 3 dispozitive;
- Vasile Milea " 3 dispozitive
Activitățile vor continua până la amplasarea tuturor celor 45 de dispozitive, în parcările publice administrate de societate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677