SURPRIZA la meciul CSM Ploiesti- HC Dunărea Brăila

13 Feb 2015 12:48
ANDREEA DINCU: TREI GOLURI, TREI PUNCTE ȘI UN *DA* HOTĂRÂT!
Cu siguranță, extrema dreaptă a echipei CSM Ploiesti, Andreea Dincu, nu va uita toată viața meciul de joi seara, cu HC Dunărea Brăila, dar nu datorită victoriei obținute de CSM Ploiești sau a celor trei goluri înscrise, ci a faptului că logodnicul ei, Nicolae Lipară, Nicky pentru apropiați, a făcut pasul cel mare și a cerut-o de soție. Emoționantul moment s-a derulat chiar sub privirile sutelor de spectatori din Sala "Olimpia", înainte de startul meciului, după un plan pus la cale în mare secret de fericitul pretendent, care a venit special de la Constanța alături de câțiva prieteni și, beneficiind și de complicitatea oficialilor ploieșteni, și-a surprins iubita cu o cerere în căsătorie inedită.
Deși evoluează cu numărul 13, Andreea a fost prezentată ultima de crainicul sălii, iar în momentul în care a ajuns pe parchet a fost surprinsă de logodnicul său care a coborât val-vârtej din tribună cu un buchet de 25 de trandafiri și inelul absolut obligatoriu în astfel de momente. Colegele s-au strâns în jurul celor doi, iar Nicky a pus genunchiul drept jos, a pus întrebarea clasică și a primit răspunsul așteptat, punând inelul pe degetul iubitei și primind, în schimb, un sărut aplaudat de întreaga sală. Radiind de fericire, Andreea a reușit să se concentreze la meci, făcând un joc foarte bun, cu trei goluri marcate, fiecare fiind salutat în picioare, cu pumnii prin aer, de viitorul soț.
"A fost cel mai fericit moment din viața mea", avea să spună, după joc, viitoarea mireasă, în timp ce Nicky a recunoscut că "a fost cel mai emoționant moment din viața mea, dar ea este femeia vieții mele și am știut că nu trebuie să mai las timpul să treacă. Sunt cel mai fericit bărbat de pe planeta asta!".
După meci, Andreea a fost felicitată de colege, care au purtat-o pe brațe și au și aruncat-o în aer de câteva ori, ziua perfectă a fetelor încheindu-se la un restaurant din oraș, acolo unde au fost invitate de fericitul viitor ginere. Nunta va avea loc anul viitor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677