Sute de oameni fac tratament la Băile Valea Stelii din Băicoi. Vezi ce investiții vrea să facă primăria în baza de tratament (GALERIE FOTO/VIDEO)

21 Jul 2017 16:36
Este aglomerație mare la Băile Valea Stelii din Băicoi, în această perioadă, sute de oameni vin aici zilnic pentru nămolul care se găsește în cartierul Țintea. Acesta în combinație cu apele clorsodice iodurate au proprietăți extraordinare pentru tratarea anumitor afecțiuni, spun oamenii. Băile reci din Valea Stelii sunt folosite, printre altele, pentru reumatism, coxartroze, gonatroze, periartrită scapulo-humerală, spondiloză vertebrală sau discopatie lombară. În weekend-uri numărul celor care ajung la baza de tratament din Țintea depășește 700 de persoane. Prețul unui bilet de intrare este de 15 lei pe zi pentru adulți și de 10 lei pe zi pentru copii. Copiii sub 5 ani au acces gratuit, iar un abonament cu 10 intrări costă 125 de lei Cei care vor să închirieze un șezlong dau 10 lei, iar pentru o umbrelă 5 lei..

Băile Valea Stelii din Băicoi se află în prezent în administrarea primăriei care și-a propus pe viitor să modernizeze această bază de tratament. Primarul orașului, Marius Constantin, ne-a declarat că Valea Stelii este principalul punctul de dezvoltare al orașului Băicoi. Anul trecut, deși au fost deschise doar câteva luni, pe perioada verii, băile au adus la bugetul local aproximativ 600.000 de lei. Acum edilul vrea să reînființeze aici și băile calde astfel încât oamenii să beneficieze de baza de tratament și pe timpul iernii și să facă și o unitate de cazare. În prezent există oameni, veniți din alte localități, care și-au făcut abonament și, în perioada tratamentului, dorm în mașină, în parcarea complexului.

COMENTARII

64x64

Andreias

La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
64x64

Stoenescu Ana

Va rog sa raspundeti la telefon ...multumesc
64x64

Radulescu Corina

Cand se vor deschide baile Valea Stelii din Baicoi?

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677