Sute de oameni fac tratament la Băile Valea Stelii din Băicoi. Vezi ce investiții vrea să facă primăria în baza de tratament (GALERIE FOTO/VIDEO)

28 May 2018 11:01
Este aglomerație mare la Băile Valea Stelii din Băicoi, în această perioadă, sute de oameni vin aici zilnic pentru nămolul care se găsește în cartierul Țintea. Acesta în combinație cu apele clorsodice iodurate au proprietăți extraordinare pentru tratarea anumitor afecțiuni, spun oamenii. Băile reci din Valea Stelii sunt folosite, printre altele, pentru reumatism, coxartroze, gonatroze, periartrită scapulo-humerală, spondiloză vertebrală sau discopatie lombară. În weekend-uri numărul celor care ajung la baza de tratament din Țintea depășește 700 de persoane. Prețul unui bilet de intrare este de 15 lei pe zi pentru adulți și de 10 lei pe zi pentru copii. Copiii sub 5 ani au acces gratuit, iar un abonament cu 10 intrări costă 125 de lei Cei care vor să închirieze un șezlong dau 10 lei, iar pentru o umbrelă 5 lei..

Băile Valea Stelii din Băicoi se află în prezent în administrarea primăriei care și-a propus pe viitor să modernizeze această bază de tratament. Primarul orașului, Marius Constantin, ne-a declarat că Valea Stelii este principalul punctul de dezvoltare al orașului Băicoi. Anul trecut, deși au fost deschise doar câteva luni, pe perioada verii, băile au adus la bugetul local aproximativ 600.000 de lei. Acum edilul vrea să reînființeze aici și băile calde astfel încât oamenii să beneficieze de baza de tratament și pe timpul iernii și să facă și o unitate de cazare. În prezent există oameni, veniți din alte localități, care și-au făcut abonament și, în perioada tratamentului, dorm în mașină, în parcarea complexului.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
In com.Soimari-Ph stau tevile de apa si gaze in pamint de 7 ani nefolosite.Ne-au pus sa facem camine ptr controarele de apa,au montat contoarele si apa tot nu avem.Drumurile nu sint marcate si semnalizate,iluminat public gasesti doar in fata portilor smekerilor din primarie.Haznalele sint deversate in paraul care trece prin comuna,santurile pline de iarba si gunoaie.Ptr ce platim taxe si impozite?Cei care beneficiaza de aj.sociale ce fac ?
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la 0755.010.518- Cofetaria Andrei!
Dacă nu sunt șomer nu pot sa fac cursul de bucatar
Curs valutar
EUR Euro 4.6288 0.0005
USD Dolarul SUA 3.9524 0.0727
GBP Lira sterlina 5.2780 0.0171
CHF Francul elvetian 3.9799 0.0999
XAU Gramul de aur 165.7899 2.3288