Sute de oameni fac tratament la Băile Valea Stelii din Băicoi. Vezi ce investiții vrea să facă primăria în baza de tratament (GALERIE FOTO/VIDEO)

18 Aug 2018 11:03
Este aglomerație mare la Băile Valea Stelii din Băicoi, în această perioadă, sute de oameni vin aici zilnic pentru nămolul care se găsește în cartierul Țintea. Acesta în combinație cu apele clorsodice iodurate au proprietăți extraordinare pentru tratarea anumitor afecțiuni, spun oamenii. Băile reci din Valea Stelii sunt folosite, printre altele, pentru reumatism, coxartroze, gonatroze, periartrită scapulo-humerală, spondiloză vertebrală sau discopatie lombară. În weekend-uri numărul celor care ajung la baza de tratament din Țintea depășește 700 de persoane. Prețul unui bilet de intrare este de 15 lei pe zi pentru adulți și de 10 lei pe zi pentru copii. Copiii sub 5 ani au acces gratuit, iar un abonament cu 10 intrări costă 125 de lei Cei care vor să închirieze un șezlong dau 10 lei, iar pentru o umbrelă 5 lei..

Băile Valea Stelii din Băicoi se află în prezent în administrarea primăriei care și-a propus pe viitor să modernizeze această bază de tratament. Primarul orașului, Marius Constantin, ne-a declarat că Valea Stelii este principalul punctul de dezvoltare al orașului Băicoi. Anul trecut, deși au fost deschise doar câteva luni, pe perioada verii, băile au adus la bugetul local aproximativ 600.000 de lei. Acum edilul vrea să reînființeze aici și băile calde astfel încât oamenii să beneficieze de baza de tratament și pe timpul iernii și să facă și o unitate de cazare. În prezent există oameni, veniți din alte localități, care și-au făcut abonament și, în perioada tratamentului, dorm în mașină, în parcarea complexului.

COMENTARII

64x64

Radulescu Corina

Cand se vor deschide baile Valea Stelii din Baicoi?

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Aveti si medic ptr consult si recomandari de tratament ?
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587