Sute de oameni fac tratament la Băile Valea Stelii din Băicoi. Vezi ce investiții vrea să facă primăria în baza de tratament (GALERIE FOTO/VIDEO)

21 Jul 2017 16:36
Este aglomerație mare la Băile Valea Stelii din Băicoi, în această perioadă, sute de oameni vin aici zilnic pentru nămolul care se găsește în cartierul Țintea. Acesta în combinație cu apele clorsodice iodurate au proprietăți extraordinare pentru tratarea anumitor afecțiuni, spun oamenii. Băile reci din Valea Stelii sunt folosite, printre altele, pentru reumatism, coxartroze, gonatroze, periartrită scapulo-humerală, spondiloză vertebrală sau discopatie lombară. În weekend-uri numărul celor care ajung la baza de tratament din Țintea depășește 700 de persoane. Prețul unui bilet de intrare este de 15 lei pe zi pentru adulți și de 10 lei pe zi pentru copii. Copiii sub 5 ani au acces gratuit, iar un abonament cu 10 intrări costă 125 de lei Cei care vor să închirieze un șezlong dau 10 lei, iar pentru o umbrelă 5 lei..

Băile Valea Stelii din Băicoi se află în prezent în administrarea primăriei care și-a propus pe viitor să modernizeze această bază de tratament. Primarul orașului, Marius Constantin, ne-a declarat că Valea Stelii este principalul punctul de dezvoltare al orașului Băicoi. Anul trecut, deși au fost deschise doar câteva luni, pe perioada verii, băile au adus la bugetul local aproximativ 600.000 de lei. Acum edilul vrea să reînființeze aici și băile calde astfel încât oamenii să beneficieze de baza de tratament și pe timpul iernii și să facă și o unitate de cazare. În prezent există oameni, veniți din alte localități, care și-au făcut abonament și, în perioada tratamentului, dorm în mașină, în parcarea complexului.

COMENTARII

64x64

Andreias

La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
64x64

Stoenescu Ana

Va rog sa raspundeti la telefon ...multumesc
64x64

Radulescu Corina

Cand se vor deschide baile Valea Stelii din Baicoi?

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237