Sute de oameni fac tratament la Băile Valea Stelii din Băicoi. Vezi ce investiții vrea să facă primăria în baza de tratament (GALERIE FOTO/VIDEO)

17 Feb 2019 06:27
Este aglomerație mare la Băile Valea Stelii din Băicoi, în această perioadă, sute de oameni vin aici zilnic pentru nămolul care se găsește în cartierul Țintea. Acesta în combinație cu apele clorsodice iodurate au proprietăți extraordinare pentru tratarea anumitor afecțiuni, spun oamenii. Băile reci din Valea Stelii sunt folosite, printre altele, pentru reumatism, coxartroze, gonatroze, periartrită scapulo-humerală, spondiloză vertebrală sau discopatie lombară. În weekend-uri numărul celor care ajung la baza de tratament din Țintea depășește 700 de persoane. Prețul unui bilet de intrare este de 15 lei pe zi pentru adulți și de 10 lei pe zi pentru copii. Copiii sub 5 ani au acces gratuit, iar un abonament cu 10 intrări costă 125 de lei Cei care vor să închirieze un șezlong dau 10 lei, iar pentru o umbrelă 5 lei..

Băile Valea Stelii din Băicoi se află în prezent în administrarea primăriei care și-a propus pe viitor să modernizeze această bază de tratament. Primarul orașului, Marius Constantin, ne-a declarat că Valea Stelii este principalul punctul de dezvoltare al orașului Băicoi. Anul trecut, deși au fost deschise doar câteva luni, pe perioada verii, băile au adus la bugetul local aproximativ 600.000 de lei. Acum edilul vrea să reînființeze aici și băile calde astfel încât oamenii să beneficieze de baza de tratament și pe timpul iernii și să facă și o unitate de cazare. În prezent există oameni, veniți din alte localități, care și-au făcut abonament și, în perioada tratamentului, dorm în mașină, în parcarea complexului.

COMENTARII

64x64

Stoenescu Ana

Va rog sa raspundeti la telefon ...multumesc
64x64

Radulescu Corina

Cand se vor deschide baile Valea Stelii din Baicoi?

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Si in concluzie , pana marti, nu ne spalam, nu? Fierbem decat un ibric de apa sa facem cafeaua sau un ceai!!! daca eram in alta tara, erau toate in regula pana acum! Dar de ce sa renunte omul de la DSP sau de la laborator la ziua libera pentru niste neica nimeni ca noi?!!! Lasa prostii, ca s-au invatat sa rabde!!! Ca sa nu mai spun, ca majoritatea celor din zonele afectate, au aflat abia ieri tarziu, dupa amiaza ca nu trebuie sa consume apa nici macar pentru spalat!
Curs valutar
EUR Euro 4.7383 -0.0068
USD Dolarul SUA 4.2016 -0.0084
GBP Lira sterlina 5.3832 -0.0212
CHF Francul elvetian 4.1734 -0.0009
XAU Gramul de aur 177.9108 1.0566