Teatrul „Toma Caragiu” participa la Campania Nationala „Artistii pentru Artisti”

23 Feb 2018 13:02
Teatrul „Toma Caragiu” participa la Campania Nationala „Artistii pentru Artisti”
Teatrul „Toma Caragiu” va invita vineri, 23 martie, de la ora 18.30, in sala Teatrului, la spectacolul Job Interviews, de Petr Zelenka, in regia lui Alexandru Mazgareanu. Spectacolul se joaca in cadrul Campaniei Nationale ARTISTII PENTRU ARTISTI, eveniment organizat de UNITER, aflat la cea de-a 17-a editie.
Campania Nationala „Artistii pentru artisti” este realizata in parteneriat cu institutii teatrale din Bucuresti si din tara si este dedicata sprijinirii artistilor cu probleme de sanatate si existenta, prin spectacole sustinute in numele cauzei artistilor pentru care scena ramane o frumoasa amintire.
Sumele provenite din vanzarea de bilete, donatii si sponsorizari vor fi virate in Fondul de Solidaritate Teatrala (cont RO40RZBR0000060007801286, deschis la Raiffeisen Bank, Agentia Piata Amzei).
Campania Nationala „Artistii pentru artisti” a fost initiata in anul 2002 cu scopul sensibilizarii opiniei publice in vederea strângerii de fonduri pentru artistii aflati in dificultate.
Lista completa a spectacolelor programate in cadrul celei de-a 17-a editii a campaniei, careia i s-au alaturat 18 teatre din Bucuresti si 31 din tara, o puteti regasi accesand link-ul https://www.uniter.ro/campania-nationala-artistii-pentru-artisti-2018/.
Un bilet cumparat inseamna nu doar un semn de reverenta pentru munca actorilor, ci si un ajutor concret, un semn ca prin TEATRU putem schimba vieti.
Va asteptam sa va alaturati campaniei si sa va bucurati de teatru!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8732 0.0002
USD Dolarul SUA 4.1013 -0.0090
GBP Lira sterlina 5.4820 0.0285
CHF Francul elvetian 4.5070 -0.0002
XAU Gramul de aur 246.1113 -0.5634