Teatrul "Toma Caragiu" participa la Campania Nationala "Artistii pentru Artisti"

23 Feb 2018 13:02
Teatrul "Toma Caragiu" participa la Campania Nationala "Artistii pentru Artisti"
Teatrul "Toma Caragiu" va invita vineri, 23 martie, de la ora 18.30, in sala Teatrului, la spectacolul Job Interviews, de Petr Zelenka, in regia lui Alexandru Mazgareanu. Spectacolul se joaca in cadrul Campaniei Nationale ARTISTII PENTRU ARTISTI, eveniment organizat de UNITER, aflat la cea de-a 17-a editie.
Campania Nationala "Artistii pentru artisti" este realizata in parteneriat cu institutii teatrale din Bucuresti si din tara si este dedicata sprijinirii artistilor cu probleme de sanatate si existenta, prin spectacole sustinute in numele cauzei artistilor pentru care scena ramane o frumoasa amintire.
Sumele provenite din vanzarea de bilete, donatii si sponsorizari vor fi virate in Fondul de Solidaritate Teatrala (cont RO40RZBR0000060007801286, deschis la Raiffeisen Bank, Agentia Piata Amzei).
Campania Nationala "Artistii pentru artisti" a fost initiata in anul 2002 cu scopul sensibilizarii opiniei publice in vederea strângerii de fonduri pentru artistii aflati in dificultate.
Lista completa a spectacolelor programate in cadrul celei de-a 17-a editii a campaniei, careia i s-au alaturat 18 teatre din Bucuresti si 31 din tara, o puteti regasi accesand link-ul https://www.uniter.ro/campania-nationala-artistii-pentru-artisti-2018/.
Un bilet cumparat inseamna nu doar un semn de reverenta pentru munca actorilor, ci si un ajutor concret, un semn ca prin TEATRU putem schimba vieti.
Va asteptam sa va alaturati campaniei si sa va bucurati de teatru!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671