Tinerii din Puchenii Mari pot depune cereri pentru a primi loturi de teren pe care sa-si ridice case

08 Aug 2020 14:22
Tinerii din Puchenii Mari pot depune cereri pentru a primi loturi de teren pe care sa-si ridice case
Tinerii din Puchenii Mari care vor să obțină un lot de teren pentru a-și construi o casă pot depune, în această perioada, cereri la sediul Primăriei, dupa cum a anuntat conducerea institutiei.


"În urmă cu mai bine de 4 ani, în campania electorală, vă promiteam că vom găsi soluții pentru a acorda tinerilor din comuna noastră loturi pentru a-și construi case în condițiile Legii 15 din 2003 și probabil mulți nu credeau că va fi realizabil.
Aceeași echipă din Primărie care a întocmit proiectele pe baza cărora am obținut finanțări europene au realizat și strategia prin care am reușit să dăm unei suprafețe de teren pe care Primăria o avea, o altă destinație, de loturi de casă. Pentru avize și aprobări am pierdut apoape 2 ani însă în toamna anului trecut, așa cum sper că vă amintiți, anunțam că avem la dispoziție 74 de loturi de casă.
Pe 14 februarie 2020 a fost publicată lista pentru prima sesiune de acordare a loturilor de casă, 33 de persoane fiind eligibile pentru a primi unul dintre cele 74 de loturi, pentru ca astăzi, 7 august 2020, să publicăm lista pentru cele 42 de loturi rămase. Au fost 42 deoarece una dintre persoanele ce a obținut un teren în prima sesiune și-a exprimat dorința de a renunța.
Tinerii care doresc să obțină un lot de teren pentru a-și construi o casă pot depune cereri la sediul Primăriei. Pe baza acestor cereri vor dimensiona necesarul de suprafață de teren căreia îi vom schimba destinația în zonă de locuințe.", a scris Constantin Negoi, primarul comunei Puchenii Mari.

Foto ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677