Tinerii din Puchenii Mari pot depune cereri pentru a primi loturi de teren pe care sa-si ridice case

08 Aug 2020 14:22
Tinerii din Puchenii Mari pot depune cereri pentru a primi loturi de teren pe care sa-si ridice case
Tinerii din Puchenii Mari care vor să obțină un lot de teren pentru a-și construi o casă pot depune, în această perioada, cereri la sediul Primăriei, dupa cum a anuntat conducerea institutiei.


“În urmă cu mai bine de 4 ani, în campania electorală, vă promiteam că vom găsi soluții pentru a acorda tinerilor din comuna noastră loturi pentru a-și construi case în condițiile Legii 15 din 2003 și probabil mulți nu credeau că va fi realizabil.
Aceeași echipă din Primărie care a întocmit proiectele pe baza cărora am obținut finanțări europene au realizat și strategia prin care am reușit să dăm unei suprafețe de teren pe care Primăria o avea, o altă destinație, de loturi de casă. Pentru avize și aprobări am pierdut apoape 2 ani însă în toamna anului trecut, așa cum sper că vă amintiți, anunțam că avem la dispoziție 74 de loturi de casă.
Pe 14 februarie 2020 a fost publicată lista pentru prima sesiune de acordare a loturilor de casă, 33 de persoane fiind eligibile pentru a primi unul dintre cele 74 de loturi, pentru ca astăzi, 7 august 2020, să publicăm lista pentru cele 42 de loturi rămase. Au fost 42 deoarece una dintre persoanele ce a obținut un teren în prima sesiune și-a exprimat dorința de a renunța.
Tinerii care doresc să obțină un lot de teren pentru a-și construi o casă pot depune cereri la sediul Primăriei. Pe baza acestor cereri vor dimensiona necesarul de suprafață de teren căreia îi vom schimba destinația în zonă de locuințe.”, a scris Constantin Negoi, primarul comunei Puchenii Mari.

Foto ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000