Trei premii (două medalii de aur și o medalie de argint), la Olimpiada Internațională de Geografie 2017

09 Aug 2017 13:41
Trei premii (două medalii de aur și o medalie de argint), la Olimpiada Internațională de Geografie 2017
Lotul olimpic de geografie, prezent la a XIV-a ediție a olimpiadei internaționale de profil, a obținut o nouă serie de rezultate remarcabile: două medalii de aur și o medalie de argint. Performanța a plasat România pe poziția secundă a clasamentului pe națiuni.

Cei doi elevi medaliați cu aur sunt Maria-Sabina Calisevici (clasa a XII-a/Colegiul Militar Liceal "Ștefan cel Mare" din Câmpulung Moldovenesc) și Victor Vescu (clasa a XI-a/Complexul Educațional "Lauder Reut" din București), care a înregistrat și cel mai mare punctaj din concurs. Maria-Sabina Calisevici a reeditat succesul de anul trecut, intrând în galeria concurenților dublu medaliați cu aur la această competiție.

Medalia de argint i-a revenit lui Omar Hamod (clasa a XI-a/Colegiul Național "Mihai Viteazul" din București).

Din lot a făcut parte și Iulia Armencea (clasa a XII-a/Colegiul Național ,,Costache Negri" din Galați). Echipa României a fost însoțită de profesorii coordonatori Mihaela Cornelia Fiscutean și Dorin Fiscutean de la Colegiul Național din Iași.

Olimpiada Internațională de Geografie s-a desfășurat la Belgrad, în perioada 2-8 august, și a reunit peste 160 de elevi din 45 de țări.
Sursa foto: http://www-static2.spulsecdn.net

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677