Un selfie periculos! O turista a cazut in rapa, la Sinaia

08 Sep 2019 22:09
Un selfie periculos! O turista a cazut in rapa, la Sinaia
Salvamontistii, jandarmii montani, pompierii si medicii de la Ambulanta au fost in alerta, in aceasta dupa amiaza, dupa ce o turista a cazut intr-o prapastie, in Sinaia.
" Un selfie periculos....Dorind să obțină o imagine perfectă, o turistă s-a dezechilibrat, căzând vertical 60 m, apoi rostogolindu-se alți 40 m. Mare noroc că a scăpat cu viață!", au precizat reprezentantii Salvamont Prahova.
Si IJJ Prahova anunta ca femeia a cazut într-o prăpastie în zona Cota 1400 în timp ce își făcea un selfie.
Femeia, in varsta de 31 de ani, a fost scoasa din rapa, iar medicii au precizat ca a suferit traumatism cranio-facial, fractura clavicula dreapta, traumatism toracic, fiind transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti.
foto Salvamont Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Contantin Ilie Iată cum se împlinește istoria ! Vezi „Păuleștii din Prahova, Repere monografice, amintiri” autor Constantin Ilie, editura Socieratea Culturală „ Ploiești Mileniul III„ .ediția 2012 p 38 și ediția 2016, p.42,
Bravooo! Felicitari!
Asta se întâmplă datorită faptului că nu avem cale de acces și pasaj subteran dinspre Poienarii Rali, zilnic navetiștii sunt nevoiți să traverseze peste Calea ferată uneori și chiar foarte des prin trenul de marfa garat la liniile 4 și 5 și chiar pe sub tren că sa poată ajunge la linia 1 și 3
Mai este disponibil postul de contabil?
Buna ziua, ma bucur sa aud despre orice masuri luate impotriva poluarii, dar problema de baza in judetul dumneavoastra este LIPSA PASARELELOR PE DRUMUL NATIONAL CARE STRABATE VALEA PRAHOVEI si care duce la blocarea timp de ore a autovehicolelor in localitati precum Breaza, Comarnic, Sinaia, Azuga sau Busteni! Daca ati construi aceste PASARELE pentru a inlocui trecerile de pietoni, masinile ar trece mai repede iar indicele de poluare ar scadea simtitor (stiut fiind ca emanatiile de gaze toxice sunt mai mari cand masinile stationeaza si pornesc incontinuu, in loc de a se deplasa cu viteza). PUNETI ODATA PASARELE PE DRUMUL NATIONAL CARE TRAVERSEAZA VALEA PRAHOVEI! O intreaga Romanie v-ar multumi!
Curs valutar
EUR Euro 4.7354 -0.0009
USD Dolarul SUA 4.2654 -0.0292
GBP Lira sterlina 5.3123 0.0186
CHF Francul elvetian 4.3212 -0.0151
XAU Gramul de aur 206.5613 -1.1509