Unde puteti face lectii de echitatie, la Ploiesti - GALERIE FOTO/VIDEO

19 Apr 2018 11:17
Meduza, Incredibil sau Nichita sunt doar cativa dintre caii care va asteapta la Hipodromul Ploiesti pentru lectii de echitatie. Acestia apartin Domeniului Cailor Urlati, iar pentru cei mici este disponibil si Calipso, un ponei foarte ascultator. Instructorii de la Domeniul Cailor le recomanda parintilor sa-i aduca pe cei mici la club intrucat lectiile de echitatie le pot oferi pe langa relaxare si petrecerea timpului in aer liber, si incredere in ei in momentul in care constientizeaza ca pot stapani un cal de 600 de kilograme. Lectiile sunt insa si pentru adulti care vor sa scape de stresul zilnic si sa se relaxeze.
Domeniul Cailor se mandreste cu foarte multe premii obtinute la diferite competitii.

Clubul de echitatie Domeniul Cailor este deschis la Hipodromul Ploiesti de marți pana vineri, intre orele 13.00 si 17.00 și sambata si duminica intre orele 11.00 si 17.00. O sedinta de 40 - 45 de minute costa 90 lei. Exista insa si posibilitatea unui abonament de 10 sedinte al carui tarif este de 800 lei. Asta in timp ce o plimbare cu poneiul de 10 minute costa 20 de lei. Pentru programari si alte detalii puteti suna la numarul de telefon 0731 380719.

COMENTARII

64x64

Gheorghe catalin

cu banii aștia imi cumpar un cal
64x64

Musat Simona

Buna ziua,pe 22septembrie pentru o oră aveți disponibil și la ce ora?
64x64

Aldea ovidiu

In data de 24 August 2018 la ce ora am putea sa venim PTR 1 ora de echitație ?
64x64

Aldea ovidiu

In data de 24 August 2018 la ce ora am putea sa venim PTR 1 ora de echitație ?

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218