VIDEO Unul dintre hotii milionului de euro, prins din nou la furat?!

15 May 2019 16:35
VIDEO Unul dintre hotii milionului de euro, prins din nou la furat?!
Politistii din Prahova au facut, astazi, 5 percheziții la locuințele a 5 persoane bănuite de furturi din locuințe și furt dintr-un autovehicul. Două descinderi au avut loc în Ploiești și alte trei în Valea Călugărească.
" Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada martie – aprilie a.c., persoanele în cauză ar fi săvârșit 6 infracțiuni de furt din locuințe de pe raza municipiului Ploiești. Se pare că aceștia pătrundeau în locațiile vizate prin efracție, pe timpul nopții, de unde sustrăgeau bunuri și valori (bani, bijuterii, electronice, parfumuri, obiecte vestimentare etc). De asemenea, acealeași persoane sunt bănuite că, la data de 28 aprilie, ar fi spart geamul lateral al unui autovehicul din Ploiești, din habitaclul căruia ar fi sustras un portofel, care conținea acte și suma de 100 de lei", anunta Politia Prahova.
Până în prezent, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la peste 25.000 de lei.
Una dintre persoanele bănuite de aceste infracțiuni este cunoscuta din 2011. Tanarul, care este din Valea Călugărească, a fost condamnat pentru furt calificat dupa ce in 2011, a reusit sa fure un milion de euro, bani care se aflau intr-un geamantan, intr-o casa din Ploiesti. A fost eliberat condiționat în 2016.
Astazi. de la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, in vederea cercetărilor, bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum ceasuri, telefoane mobile și obiecte vestimentare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Curs valutar
EUR Euro 4.7315 0.0000
USD Dolarul SUA 4.2103 0.0000
GBP Lira sterlina 5.2727 0.0000
CHF Francul elvetian 4.2800 0.0000
XAU Gramul de aur 194.9091 0.0000