VIDEO Unul dintre hotii milionului de euro, prins din nou la furat?!

15 May 2019 16:35
VIDEO Unul dintre hotii milionului de euro, prins din nou la furat?!
Politistii din Prahova au facut, astazi, 5 percheziții la locuințele a 5 persoane bănuite de furturi din locuințe și furt dintr-un autovehicul. Două descinderi au avut loc în Ploiești și alte trei în Valea Călugărească.
" Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada martie – aprilie a.c., persoanele în cauză ar fi săvârșit 6 infracțiuni de furt din locuințe de pe raza municipiului Ploiești. Se pare că aceștia pătrundeau în locațiile vizate prin efracție, pe timpul nopții, de unde sustrăgeau bunuri și valori (bani, bijuterii, electronice, parfumuri, obiecte vestimentare etc). De asemenea, acealeași persoane sunt bănuite că, la data de 28 aprilie, ar fi spart geamul lateral al unui autovehicul din Ploiești, din habitaclul căruia ar fi sustras un portofel, care conținea acte și suma de 100 de lei", anunta Politia Prahova.
Până în prezent, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la peste 25.000 de lei.
Una dintre persoanele bănuite de aceste infracțiuni este cunoscuta din 2011. Tanarul, care este din Valea Călugărească, a fost condamnat pentru furt calificat dupa ce in 2011, a reusit sa fure un milion de euro, bani care se aflau intr-un geamantan, intr-o casa din Ploiesti. A fost eliberat condiționat în 2016.
Astazi. de la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, in vederea cercetărilor, bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum ceasuri, telefoane mobile și obiecte vestimentare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342