VIDEO/FOTO - SmartLab Bucov, primul laborator cu tehnologie de ultimă generație din mediul rural, a fost inaugurat astăzi

13 Sep 2021 13:26
SmartLab Bucov, primul laborator dotat cu tehnologie de ultimă generație din mediul rural, a fost inaugurat astăzi la Școala Constantin Stere din Bucov.
Vorbim despre un laborator utilat cu laptopuri cu licențe și softuri de design grafic, tablă interactivă, ochelari VR, roboți educaționali multifuncționali, „perete verde” pentru agricultura pe verticală, imprimante, scannere și creioane 3D.
Proiectul a fost gândit și implementat de Asociația INACO-Inițiativa pentru Competitivitate, cu sprijinul a șase companii private donatoare.
Acesta este cel de-al șaselea laborator digital din România, primele cinci fiind localizate ȋn București, Ilfov și Călărași.

La evenimentul de inaugurare era asteptat si Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu. Acesta nu a mai ajuns si la Bucov. Vizita este reprogramata pentru maine dimineata la ora 08.00.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677