VIDEO/FOTO - SmartLab Bucov, primul laborator cu tehnologie de ultimă generație din mediul rural, a fost inaugurat astăzi

13 Sep 2021 13:26
SmartLab Bucov, primul laborator dotat cu tehnologie de ultimă generație din mediul rural, a fost inaugurat astăzi la Școala Constantin Stere din Bucov.
Vorbim despre un laborator utilat cu laptopuri cu licențe și softuri de design grafic, tablă interactivă, ochelari VR, roboți educaționali multifuncționali, „perete verde” pentru agricultura pe verticală, imprimante, scannere și creioane 3D.
Proiectul a fost gândit și implementat de Asociația INACO-Inițiativa pentru Competitivitate, cu sprijinul a șase companii private donatoare.
Acesta este cel de-al șaselea laborator digital din România, primele cinci fiind localizate ȋn București, Ilfov și Călărași.

La evenimentul de inaugurare era asteptat si Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu. Acesta nu a mai ajuns si la Bucov. Vizita este reprogramata pentru maine dimineata la ora 08.00.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Felicitări, Raul Petrescu! Omul potrivit la locul potrivit! Avem nevoie de oameni ca tine, bine pregătiți și întreprinzători, în toate domeniile! Succes!
Pe site ANPC nu se poate depune reclamatii,am incercat 3 zile la rând,ar trebui desființat
Curs valutar
EUR Euro 4.8909 0.0000
USD Dolarul SUA 4.7450 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7696 0.0000
CHF Francul elvetian 5.0380 0.0000
XAU Gramul de aur 272.6466 0.0000