Ziua Internațională Anticorupție a fost marcată și în Prahova! - FOTO/VIDEO

08 Dec 2017 15:15
Serviciul Județean Anticorupție Prahova a organizat o activitate de promovare a mesajului anticorupție în rândul cetățenilor municipiului Ploiești, în contextul activităților de consacrare a Zilei Internaționale Anticorupție. Astfel, astăzi, începând cu ora 11.00, ofițeri din cadrul serviciului în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Prahova și Consiliul Județean al Elevilor Prahova au desfășurat o activitate de informare și implicare a cetățenilor în sesizarea faptelor de corupție. Acțiunea a avut loc în Ploiești, în zona pietonală din fața Instituției Prefectului - județul Prahova.
La nivelul județului Prahova, Direcția Generală Anticorupție este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Prahova, cu sediul în Municipiul Ploiești, str. Gheorghe Doja, nr.119, județul Prahova, telefon 0244/302670, e-mail prahova.dga@mai.gov.ro.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9250 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1340 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7441 0.0000
CHF Francul elvetian 4.4992 0.0000
XAU Gramul de aur 238.2808 0.0000