GALELE TEATRULUI STUDENȚESC „SERI ÎN LUMEA THALIEI”, la Casa de Cultură a Studenților Ploiești

17 Nov 2023 19:57
 GALELE TEATRULUI STUDENȚESC „SERI ÎN LUMEA THALIEI”, la Casa de Cultură a Studenților Ploiești
Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, sub egida Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, organizează cea de-a XIX-a ediție a GALELOR TEATRULUI STUDENŢESC „SERI ÎN LUMEA THALIEI”, eveniment ce se va desfășura în perioada 24 – 25 noiembrie 2023 în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenților Ploiești.
Partenerii evenimentului sunt: Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești, Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești, Ploiești – Capitala Tineretului, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și Eurospirit.
Spectacolul – concurs are ca motto „Teatrul mi se pare un templu, iar spectacolul un ritual închinat fiinţei, lumii, semenului nostru”.
Galele Teatrului Studenţesc „Seri în lumea Thaliei” sunt concepute ca o manifestare cultural – artistică ce se adresează formaţiilor studenţești de teatru și vor reuni cei mai talentați actori ai Caselor de Cultură Alba Iulia, Brașov și Ploiești.

PROGRAMUL GALELOR TEATRULUI STUDENŢESC „SERI ÎN LUMEA THALIEI” este următorul:

• VINERI, 24 NOIEMBRIE 2023, ORA 18.30
- Spectacolul „HOTELUL CELOR DOUĂ LUMI”, adaptare după Éric-Emmanuel Schmitt, prezentat de Trupa de teatru „BACTERIA H” a Casei de Cultură a Studenților Brașov;
- Spectacolul „COLIVIA CU ILUZII” de Cornel Udrea, prezentat de Teatrul Studențesc „MOFT” al Casei de Cultură a Studenților Ploiești.

• SÂMBĂTĂ, 25 NOIEMBRIE 2023, ORA 18.30
- Spectacolul „CÂNTECUL LEBEDEI” de A.P. Cehov, prezentat de Trupa de teatru „SKEPSIS” a Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia;
- Monolog „HOȚUL DE NUCI”, prezentat de Alina Alexandra Eftimie - Trupa de teatru „BACTERIA H” a Casei de Cultură a Studenților Brașov;
- Monolog „DACĂ IUBEȘTI UN OM SUFICIENT DE TARE, POȚI SĂ-L STRECORI ÎN PARADIS”, prezentat de Noemi Aniko Vajda - Trupa de teatru „BACTERIA H” a Casei de Cultură a Studenților Brașov;
- One Woman Show „MY DARLING ELIZA”, adaptare după „Pygmalion” de George Bernard Shaw, prezentat de Bianca Hanu – Teatrul Studențesc „MOFT” al Casei de Cultură a Studenților Ploiești;
- Program artistic de divertisment prezentat de soliștii și actorii Teatrului Studențesc „MOFT” al Casei de Cultură a Studenților Ploiești;
- Festivitatea de premiere a Galelor Teatrului Studențesc „SERI ÎN LUMEA THALIEI”.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677