Programul „Vacanța la muzeu - 2024”, la Muzeul Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus”

19 Jun 2024 10:02
 Programul „Vacanța la muzeu - 2024”,  la Muzeul Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus”
Muzeul Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus” anunță începerea înscrierilor la Programul „Vacanța la muzeu - 2024”, de luni, 17 iunie 2024.
Programul este destinat tuturor copiilor de vârstă școlară (de la 6 la 14 ani), indiferent de aptitudini.
REGULAMENT
Programul se desfăşoară:
• în perioada 2 iulie – 9 august 2024,
• de marţi până vineri între 10.00 -11.00
• cu un număr de 20 de participanți.
Perioada 12-21 august este destinată selecției de lucrări și organizării expoziției de final de program, urmând ca în data de 22 august să aibă loc vernisajul Expoziției – Vacanța la muzeu 2024.
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, începând din luna iunie, pe bază de certificat de naștere (se depune o copie a actului, la înscriere).
La înscriere se optează pentru săptămâna de participare dorită.
Costul unui abonament săptămânal este de 30 lei / săpt./copil.
Plata se face la începutul săptămânii pentru care s-a optat.
Pe parcursul întâlnirii, se organizează vizitarea muzeului, comentarii plastice pe marginea lucrărilor aflate în expoziții, și activități practice - desen, acuarelă, modelaj, sub îndrumarea unui muzeograf de specialitate al Muzeului de Artă Ploiești.
Copiii trebuie să aibă asupra lor următoarele materiale: bloc de desen, creioane de desen, gumă, acuarele, pensule, pahar de plastic pentru apă, plastilină, precum și alte materiale ce vor fi convenite de comun acord cu coordonatorul de program, în funcție de planificarea săptămânală. Muzeul nu pune la dispoziție materialele necesare desfășurării activităților.
Coordonatori proiect: muzeograf Anca Bratu, muzeograf Mihaela Dobre, conservator Gabriela Postelnicu, educator muzeal Oana Petrache, muzeograf Mihaela Ichim, bibliotecar Adriana Voinea.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Va multumesc
Nu doar conductele trebuie schimbate în spital, personalul medical care habar nu are sa își facă treaba vor doar bani și atit, nu mai lucrează nimeni în interesul pacientului, exemplu am fost cu fetita pentru o radiografie la coloana fetita având scolioza și aveam un control la un medic care vine din București o data la câteva luni, pai am plătit consultația copilei și ce sa vedeți ca pe sidiul care ni sa dat de la radiografie era o adunare generala se vedeau toate la grămadă coaste cu coloana, nu am rezolvat nimic ca na fost bun sidiul am plătit banii degeaba și întreb cine ne da banii înapoi cine ne da banii pentru următorul control cine răspunde de acești angajați? Poate îmi răspunde cine sper
Moștenește pe tatăl lui.Inteligenta și educatie
Pe DN1 B , degaba sunt separatoare daca trecerile de pietonii nu sunt iluminate calumea .....de la Bucov pana la Chitorani o trecere nu e iluminata cum trebui!
Poate intrati cu acest sistem si in interiorul orașului Băicoi, pe Str.Republicii, sa vedeți cu ce viteza trec masinile de mare tonaj, peste limitatoarele de viteza, montate ca sa ne strice structura de rezistenta a caselor, nu pentru micsorarea vitezei. Poate, intr-o zi luați măsuri, până nu cad casele pe noi. Poate intr-o zi invatati sa preveniti si sa remediati anumite acțiuni.
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677