”Zilele Roboticii ” la Ploiești

17 Nov 2023 09:14
 ”Zilele Roboticii ” la Ploiești
InfO(1)Robotics de la Colegiul Național "Ion Luca Caragiale" și Ro2D2 de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” se unesc pentru a organiza a doua ediție a evenimentului ”Zilele Roboticii ” la Ploiești. Evenimentul se va desfășura în perioada 25-26 noiembrie.
Potrivit organizatorilor, prima zi va fi dedicată susținerii meciurilor oficiale, cu peste zece echipe de robotică din întreaga regiune. ”Suntem încântați să vă invităm să asistați la aceste competiții, oferindu-vă oportunitatea de a experimenta atmosfera din timpul unei astefel de competiții. Veți avea șansa de a vă familiariza cu echipele din diverse orașe și de a descoperi noutăți despre robotica modernă. Acest eveniment vă va oferi, de asemenea, o perspectivă detaliată asupra funcționării și inovațiilor în domeniul roboticii, contribuind astfel la crearea unei experiențe memorabile”, au transmis sursele citate.
Cea de-a doua zi a evenimentului va fi dedicată susținerii unor conferințe captivante, având în prim-plan speakeri remarcabili din domeniile S.T.E.A.M.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9726 0.0001
USD Dolarul SUA 4.5313 -0.0106
GBP Lira sterlina 5.7463 0.0087
CHF Francul elvetian 5.1634 0.0100
XAU Gramul de aur 296.8710 2.7686