300 de elevi au început Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești

12 Feb 2024 11:30
300 de elevi au început Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești
Astăzi, 12 februarie a.c., la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești a avut loc Festivitatea de Deschidere a anului de învățământ februarie-decembrie 2024, pentru cei 300 de elevi.
„Vă felicităm și vă urăm bun venit în cadrul instituției noaste. Ați demonstrat că sunteți demni de a purta uniforma militară, de a purta însemnele salvatorilor vieții și bunurilor semenilor noștri. De astăzi, cel mai important reper al muncii dumneavoastră trebuie să fie cetățeanul: sentimentul de siguranță pe care i-l datorăm, satisfacția în raport cu serviciul public pe care îl prestăm și încrederea pe care cetățeanul ne-o acordă”, a transmis colonel Daniel-Ionuț Enescu, comandantul Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești.
Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești asigură pregătirea profesională pentru stingerea incendiilor, descarcerare, acordarea primului ajutor medical calificat, salvarea vieții și a bunurilor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677