A fost lansat proiectul de prevenire a consumului de droguri ”ECOUL MEU VIRTUAL”

19 Sep 2024 16:30
A fost lansat proiectul de prevenire a consumului de droguri ”ECOUL MEU VIRTUAL”
Săptămâna aceasta a fost lansat proiectul de prevenire a consumului de droguri ”ECOUL MEU VIRTUAL”, în cadrul parteneriatului instituțional dintre Agenția Națională Antidrog (ANA), Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale” București (UNATC) și Asociația ”Happy Minds”.
Evenimentul a reunit experți în sănătate mintală și prevenirea adicțiilor, care au prezentat soluții inovatoare și strategii creative pentru prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilor.
Proiectul, care se va desfășura pe o perioadă de 12 luni și va include o caravană națională ce se va deplasa în 8 regiuni din țară, are ca principal obiectiv prevenirea consumului de substanțe interzise în rândul adolescenților, prin combinarea tehnicilor artistice, cum ar fi jocul teatral, cu tehnologia realității virtuale (VR).
Activitățile acestui proiect includ ateliere educaționale în școli, prin intermediul cărora elevii vor folosi tehnologia VR și arta teatrală, pentru a învăța sa facă față tentațiilor și pentru a-și îmbunătăți sănătatea emoțională.
”ECOUL MEU VIRTUAL” vizează și conștientizarea părinților și profesorilor cu privire la problematica drogurilor, precum și intensificarea colaborării dintre autorități și societatea civilă, pentru prevenirea consumului de substanțe psihoactive.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677