A fost semnat contractul pentru reabilitarea depoului de tramvaie

05 May 2020 14:58
A fost semnat contractul pentru reabilitarea depoului de tramvaie
Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat că a fost semnat contractul de finanțare al unui alt proiect important pentru orașul nostru: "Reabilitare baza materială transport auto (depou tramvaie și autobază troleibuze și autobuze)". Valoarea este de 91,410,227 lei.
Practic, vom avea depou de tramvaie, autobază de troleibuze și autobuze electrice moderne și la standarde europene (Str. Găgeni, Str. Cantacuzino - zona Podul Înalt).
*Trebuie să știți că acest proiect face parte dintr-o abordare integrată a Municipiului Ploiești cu privire la asigurarea unui serviciu eficient de transport public de călători și reducerea emisiilor de CO2 din transport, și este complementar și interdependent cu proiectele de achiziții mijloace de transport în comun (20 de tramvaie, 20 de troleibuze și 9 autobuze electrice, achiziția a 3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă)*, a transmis primarul Adrian Dobre.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677