Accident între un autobuz si autoturism, produs Ploiești - FOTO

13 Feb 2024 06:59
Accidentul rutier s-a produs în municipiul Ploiești, pe strada Gheorghe Doja, în această dimineață, în jurul orei 05.45.

"Au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor si pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Ploiești cu o autospecială de hidroperforare, o descarcerare și un echipaj SMURD. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un autobuz, în care se aflau doar șoferii (în autobuz nu erau pasageri). Șoferul autoturismului era blocat în interior (nu încarcerat), pompierii acționând pentru extragerea acestuia. Persoana era conștientă, fiind preluată de către echipajul SMURD și, ulterior, a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare", au precizat reprezentanții ISU Prahova.

Sursa foto: ISU PRAHOVA

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677