ACS Petrolul 52 va participa la licitația publică pentru atribuirea mărcilor Petrolul

16 Oct 2021 10:26
ACS Petrolul 52 va participa la licitația publică pentru atribuirea mărcilor Petrolul
Adunarea Generală a ACS Petrolul 52 a aprobat, vineri, cu vot unanim, participarea Asociației la licitația publică privind atribuirea celor șase mărci Petrolul, procedură ce va fi organizată, în data de 28 octombrie, de către Primăria Municipiului Ploiești.
„Discuțiile pe această temă au fost foarte scurte, iar concluzia membrilor Asociației a fost clară. Vom participa la această licitație și ne dorim să obținem dreptul de folosință al mărcilor Petrolul, pentru că Asociația noastră este singura îndreptățită să poarte această denumire, iar echipa este unanim recunoscută ca fiind Petrolul! Sperăm să rezolvăm cât mai repede situația mărcilor, astfel încât să ne putem concentra pe obiectivul ce îl avem de îndeplinit și pe care îl doresc realizat toți susținătorii noștri, anume promovarea în primul eșalon”, a precizat Costel Lazăr, președintele Consiliului Director al ACS Petrolul 52.
În ședința de vineri au fost nominalizate și persoanele împuternicite să reprezinte Asociația la procedura de licitație, acestea fiind Costel Lazăr, Octavian Grigore și Ion Cojocaru.
sursa comunicat de presă

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677