Acțiune cu forțe mărite în Băicoi și Scorțeni

21 Oct 2024 15:12
Acțiune cu forțe mărite în Băicoi și Scorțeni
Polițiștii prahoveni au desfășurat în noaptea de 19 spre 20 octombrie, începând cu ora 00.00, aproximativ 30 de polițiști din cadrul Poliţiei orașului Băicoi împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Slănic și Plopeni o acțiune, cu efective mărite, pentru menținerea climatului optim de ordine și siguranță publică:

"Acțiunea s-a desfășurat în zona de competență a orașului Băicoi și în comuna Scorțeni.

În cadrul acțiunilor au fost angrenați polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate.

Pe parcursul activităților derulate, au fost legitimate peste 130 de persoane și au fost verificate peste 70 de vehicule.

40 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și 2 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate peste 20 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, a normelor O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, precum și pentru nerespectarea altor dispoziții legale.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 22.500 de lei.

În urma măsurilor aplicate, polițiștii au scos din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalți participanți, un conducător auto. Acestuia i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de timp, conform legii.

Siguranța cetățenilor reprezintă o prioritate, sens în care toate acțiunile desfășurate de poliție sunt orientate către protejarea comunității, prevenirea infracțiunilor și intervenția rapidă în situații care pot pune în pericol ordinea și siguranța publică", au precizat reprezentanții Poliției Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677