Acțiune inedită, săptămâna viitoare, la Centrul “Sfântul Stelian” din Urlați, organizată în parteneriat cu studenți de la UPG

07 Apr 2022 15:29
O acțiune inedită și educativă se anunță, luni, 11 aprilie, la Centrul “Sfântul Stelian” din Urlați al Fundației Bucuria Ajutorului. În pragul sărbătorilor pascale, studenții anilor III și II la specializarea Pedagogie din cadrul Universității Petrol Gaze Ploiești, coordonați de Profesor universitar doctor Mihaela Suditu, decan al Facultății de Litere și Științe, vor desfășura cu copiii de la așezământ o serie de activității menite să-i pregătească pe cei mici pentru una dintre cele mai importante sărbători din timpul unui an, și anume Învierea Domnului. Totodată, studenții, viitoare cadre didactice, vor avea astfel, experiența unor activități practice folosindu-se de noțiunile teoretice învățate la facultate.
Practic, studenții și cei mici vor orna ouă de Paște, vor dansa, vor imita personaje, se vor întrece în ghicitori, vor citi o poveste cu tâlc despre Paște și vor fi angrenați în jocuri distractive de tipul “Statuile muzicale” și “Rațele și Vânătorii”. Evident, nu vor lipsi nici recompensele dulci.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677