Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii rutieri prahoveni

14 May 2022 15:45
Polițiștii Serviciului Rutier Prahova desfășoară, sâmbătă, mai multe acțiuni preventive destinate celor mai tineri participanți la traficul rutier, în orașul Urlați cu ocazia unui concurs de ciclism, dar și pe raza municipiului Câmpina, în parcarea centrului comercial Kaufland. 

În cadrul acțiunilor sunt purtate discuții cu cei mici, fiindu-le prezentate principalele reguli de circulație, fiind înmânate pe această cale și flyere cu mesaje preventive.

La aceste activități este utilizat și laboratorul mobil de educație rutieră.

În trafic, trebuie să fii responsabil indiferent de calitatea pe care o ai că participant al acestuia!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Este corect sa fii controlat de bilet in statia de autobuz?Eu personal m-am simtit agresata de controlorul TCE.Oare nu este un abuz ?
Domnilor parlamentari,eu i-mi vreau țara înapoi! Vreau legi bune pentru poporul român! Dacă vă iubiți țara și sunteți responsabili pentru bunăstarea poporului ,nu vă fie frică și VOTAȚI Legea Suveranității.Poprul va fi recunoscător! Votați Legea!
Nu ar putea altetarii sa ne scuteasca?
Să dea Domnul să se realizeze toate puse în plan! Mult succes și țineți-vă de promisiuni că e păcat de acest monument al sării, mândria noastră a slanicenilor! Doamne-ajută!
Liftul când al mai puneți an funcționare
Curs valutar
EUR Euro 4.9457 -0.0015
USD Dolarul SUA 4.6170 -0.0152
GBP Lira sterlina 5.7676 -0.0578
CHF Francul elvetian 4.7889 -0.0026
XAU Gramul de aur 275.6983 -1.9541