Activitate educativă la muzeu pentru preșcolarii unei grupe de la Grădinița „Rază de Soare” din Ploiești

30 Sep 2024 18:07
În cadrul programului Școala Altfel, o grupă de copii de la Grădinița „Rază de Soare” din Ploiești a participat la o activitate educativă la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova:

"Ori de câte ori sosește toamna, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova își primește oaspeții cu programe educaționale dedicate acestui anotimp al culorii.
Astăzi, 30 septembrie 2024, preșcolarii de la Grădinița „Rază de Soare” din Ploiești, însoțiți de doamnele profesoare înv. primar Georgeta Pîtiu și Alina Milcoiu ne-au fost alături pentru a ne bucura de activități inspirate de toamnă.
Povești din calendarul naturii, ilustrații ce combină știința și arta în observarea atentă a sezonului autumnal au fost prezentate de muzeograf, Ioana Constantin.
Isteți și creativi, copiii au pictat, pe suport ceramic, dumitrițe și brândușe inspirate din legendele florei", au transmis reprezentanții muzeului.

Sursa foto: Facebook Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677