Actori ai Teatrului Toma Caragiu le vor citi elevilor de Ziua Națională a Lecturii

12 Feb 2024 17:26
Actori ai Teatrului Toma Caragiu le vor citi elevilor de Ziua Națională a Lecturii
Actori ai Teatrului Toma Caragiu le vor citi elevilor de Ziua Națională a Lecturii. Anunțul a fost făcută reprezentanții teatrului ploieștean:

"Dintotdeauna, cărțile ne întregesc viața: unele ne aduc la realitate, altele ne fac să visăm și ne dau aripi.

Pentru a celebra Ziua Națională a Lecturii și rolul fundamental al cărților în viața noastră, actorii Teatrului „Toma Caragiu”, Mihaela Rus, Ioana Farcaș și Adrian Ancuța vor fi prezenți în școlile ploieștene și le vor citi elevilor fragmente din creații literare reprezentative ale literaturii române și universale"

Sărbătorită în data de 15 februarie, Ziua Națională a Lecturii este un prilej minunat de a încuraja lectura și de a descoperi cărțile, acești prieteni devotați care ne vor fi mereu alături, îmbrăcând noi sensuri și înțelesuri la fiecare răsfoire.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677