Alerta în Bușteni!/ O tânără ar fi fost atacată de urs

09 Jul 2024 17:20
Alerta în Bușteni!/ O tânără ar fi fost atacată de urs
ISU Prahova anunță că, miercuri, 10 iulie, a fost emis un mesaj RO-ALERT, in localitatea Bușteni, pentru a semnala prezența animalelor sălbatice (urs) în zonele populate/aglomerate. Este vorba mai exact de zona Cascadei Caraiman, traseul albastru. Aici o tânără de 19 ani ar fi fost atacată de urs. La fața locului intervin cei de la Salvamont și Jandarmeria montană.

Revenim cu detalii!

UPDATE: Reprezentanții Jandarmeriei Prahova anunță că: "În urma a două apeluri 112, prin care se semnala faptul că o persoana de sex femeiesc este atacată de urs pe traseul Jepii Mici, o patrulă de jandarmi montani s-a deplasat în zona indicată.

A fost identificat unul dintre apelați, un bărbat care se află în afara oricărui pericol.
Din discuțiile cu acesta se pare ca persoana de sex femeiesc a fost târata de urs într-o zona unde acesta nu a mai putut vedea ce se întâmplă cu victima.

În acest moment efectivele de jandarmi împreună cu lucrători din cadru Salvamont încearcă să găsească femeia pentru a ii acorda ajutor.

Pe măsură ce aflăm mai multe detalii vă vom informa"

UPDATE JANDARMERIA PRAHOVA:
Urmare apel 112 - atac urs

Lucrătorii Salvamont sosiți la fața locului au coborât în râpa unde se presupunea că ar fi căzut femeia atacată de urs.

Au reușit să o localizeze pe fundul prăpastiei, pe firul apei dar din păcate aceasta este decedată.

Se depun toate eforturile pentru a recupera trupul femeii din prăpastie.

Bărbatul care era împreună cu victima a fost coborât în siguranță de jandarmii montani în stațiunea Bușteni fiind preluat de Poliție.
Foto: mergpemunte.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677