Alexandru Ștefan, fost consilier local al Ploieștiului, s-a alăturat echipei Alianței pentru Unirea României - VIDEO

09 Nov 2023 20:40
Alexandru Ștefan, fost consilier local al Ploieștiului, s-a alăturat echipei Alianței pentru Unirea României - VIDEO
Alexandru Ștefan, fost consilier local al Ploieștiului, a devenit membru al formațiunii politice Alianța pentru Unirea României, filiala Prahova. Anunțul a făst făcut în cadrul unei conferințe de presă:

”Mă bucur că sunt astăzi în fața dumneavoastră, în fața ploieștenilor și a prahovenilor și mă mândresc să vă anunț că m-am alăturat echipei Alianței pentru Unirea României. Vă mărturisesc, exact cum a spus domnul Săraru, că în ultimul an de mandat am purtat discuții constructive pe administrație și foarte aplicate cu echipa AUR Prahova și am văzut în ei dorința reală de a a schimba lucrurile în bine. Partidul AUR știe, vrea și poate să readucă Ploieștiul la locul de cinste pe care acesta îl merită. Iar împreună fițoi sigur că vom reuși aceasta. De asemenea, am rămas foarte plăcut surprins de implicarea directă a domnului președinte George Simion pe problemele Ploieștiului. Iar spre deosebire de alți președinți de partid care vin în vizită pe la Ploiești și stau lipiți de Hotelu Central, domnul Simion a luat la pas cartierele mărginașe ale Ploieștiului și a discutat direct cu cetățenii acestui oraș. Alături de domnul deputat Adrian Axinia, care ne va reprezenta cu mândrie în 2024 în Parlamentul European, vom lucra și vom absorbi pentru Ploiești fonduri europene de minim 500 de milioane de euro, fonduri și o infuzie de capital de care Ploieștiul are atât de mare nevoie și de ce suma asta pe care în discuțiile pe care le-am avut, de ce 500? Anexat la indexarea la inflație, 500 de milioane de euro este bugetul proiectului pe un mandat, 2024 - 2028, care în acest moment abia ajunge pentru funcționare. Eu consider că un raport de 1-1 funcționare - dezvoltare este soluția pentru Ploiești” a precizat Așexandru Ștefan.

Reprezentanții AUR nu au stabilit încă pentru ce post va candida noul membru al partidului.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677