Andreea Balan, mai sincera ca niciodata. Afla detalii pe care nu le stiai din viata artistei din Ploiesti! - VIDEO

12 Apr 2021 10:00
Andreea Balan, mai sincera ca niciodata. Afla detalii pe care nu le stiai din viata artistei din Ploiesti! - VIDEO
Invitata in podcastul lui Catalin Maruta, Andreea Balan a oferit un interviu mai sincer ca niciodata. Aceasta a vorbit deschis despre povestea trupei Andre si ce a dus la destramarea ei, dar si despre viata sa personala. Artista din Ploiesti a povestit care au fost motivele pentru care a rupt legatura cu tatal sau pe cand avea 18 ani. Atunci si-a dat seama ca in ciuda succesului pe care il avea trupa Andre, ea nu avea nimic. A dorit atunci sa isi cumpere o masina, insa nu a putut sa i faca decat in rate.

"Ideea e ca ani de zile am iesit pe post si oarecum l-am blamat pe tatal meu pentru ce a facut si nu am inteles. In momentul in care devii parinte vezi altfel lucrurile si l-am iertat. Si am inteles ca atat a putut el sa faca. Poate a crezut ca succesul si banii vor fi intotdeauna si atunci normal daca ai impresia ca o sa fie la infinit, ii cheltui, nu pui deoparte", a spus Andreea Balan.
In prezent, Andreea Balan spune ca se intelege bine cu tatal sau care locuieste in Ploiesti.
In interviu Andreea Balan poveste si despre realatiile cu barbatii din viata ei, dar si despre momentul critic cand a facut un stop cardio-respirator, la nasterea celui de-al doilea copil al sau. Medici i-au dat atunci o veste care a marcat-o pe viata:

"Mamă mai pot să fiu sub o anumită formă, nu în forma tradițională. (n.r. doar dacă adoptă) Este durerea mea cea mai mare, dar măcar am doi copii și n-ar trebui să îl mânii pe Dumnezeu"

Sursa foto: facebook Andreea Balan

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677