Andreea Balan, mai sincera ca niciodata. Afla detalii pe care nu le stiai din viata artistei din Ploiesti! - VIDEO

12 Apr 2021 10:00
Andreea Balan, mai sincera ca niciodata. Afla detalii pe care nu le stiai din viata artistei din Ploiesti! - VIDEO
Invitata in podcastul lui Catalin Maruta, Andreea Balan a oferit un interviu mai sincer ca niciodata. Aceasta a vorbit deschis despre povestea trupei Andre si ce a dus la destramarea ei, dar si despre viata sa personala. Artista din Ploiesti a povestit care au fost motivele pentru care a rupt legatura cu tatal sau pe cand avea 18 ani. Atunci si-a dat seama ca in ciuda succesului pe care il avea trupa Andre, ea nu avea nimic. A dorit atunci sa isi cumpere o masina, insa nu a putut sa i faca decat in rate.

"Ideea e ca ani de zile am iesit pe post si oarecum l-am blamat pe tatal meu pentru ce a facut si nu am inteles. In momentul in care devii parinte vezi altfel lucrurile si l-am iertat. Si am inteles ca atat a putut el sa faca. Poate a crezut ca succesul si banii vor fi intotdeauna si atunci normal daca ai impresia ca o sa fie la infinit, ii cheltui, nu pui deoparte", a spus Andreea Balan.
In prezent, Andreea Balan spune ca se intelege bine cu tatal sau care locuieste in Ploiesti.
In interviu Andreea Balan poveste si despre realatiile cu barbatii din viata ei, dar si despre momentul critic cand a facut un stop cardio-respirator, la nasterea celui de-al doilea copil al sau. Medici i-au dat atunci o veste care a marcat-o pe viata:

"Mamă mai pot să fiu sub o anumită formă, nu în forma tradițională. (n.r. doar dacă adoptă) Este durerea mea cea mai mare, dar măcar am doi copii și n-ar trebui să îl mânii pe Dumnezeu"

Sursa foto: facebook Andreea Balan

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121