Andrei Volosevici, candidatul PSD, a depus candidatura pentru un nou mandat de primar

27 Apr 2024 00:55
Andrei Volosevici, candidatul PSD, a depus candidatura pentru un nou mandat de primar
Andrei Volosevici a depus, vineri, candidatura pentru un nou mandat de primar, din partea PSD. ”Azi am făcut acest pas, alături o echipă puternică și dornică de a face treabă împreună! O echipă compusă din oameni de administrație, profesori, tineri, reprezentanți ai pensionarilor, oameni cu experiență valoroasă de management, mai exact…oameni care IUBESC PLOIEȘTIUL”, a transmis Andrei Volosevici.
PSD a depus și candidaturile pentru Consiliul Local Ploiești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677